بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

باقلوای یونانی خوشمزه و ساده به روش بازاری (مرحله به مرحله)

“`html

باقلوای یونانی خوشمزه و ساده به روش بازاری

باقلوای یونانی می‌تواند به عنوان دسر یا میان‌وعده استفاده شود. این شیرینی به خاطر طعم خاص و بافت ترد و شکننده‌اش خیلی محبوب است.

مواد لازم : مقدار لازم :
خمیر فیلو 500 گرم
گردو خرد شده 250 گرم
عسل 100 گرم
کره ذوب شده 100 گرم
دارچین 1 قاشق چای‌خوری
آب 1/4 پیمانه
گلاب (اختیاری) 1/4 پیمانه
شکر 100 گرم

دستور تهیه باقلوای سنتی یونانی :

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
سپس در یک کاسه، گردو، شکر، دارچین و 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف کوچک، آب و گلاب را با هم ترکیب کنید.
یک لایه خمیر فیلو را در سینی فر قرار داده و آن را با 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده چرب کنید.
دو تا سه قاشق غذاخوری از مخلوط گردو را روی خمیر فیلو پخش کنید.
یک لایه دیگر از خمیر فیلو بر روی مخلوط گردو قرار داده و آن را هم با 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده چرب کنید.
این مراحل را تا تمام شدن خمیر فیلو و مخلوط گردو ادامه دهید.
در نهایت، روی آخرین لایه خمیر فیلو، 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده بریزید.
با استفاده از چاقو، باقلوا را به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.
باقلوای برش زده را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.
پس از پخت، باقلوا را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
سپس می‌توانید با عسل گرم یا شربت سرو کنید.

نکات اضافی:

می‌توانید از انواع مغزهای دیگر مانند پسته، بادام یا فندق به جای گردو استفاده کنید.
اگر می‌خواهید باقلوای تردتری داشته باشید، می‌توانید آن را قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
می‌توانید از ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌های دلخواه خود در تهیه مخلوط گردو استفاده کنید.
برای زیباتر شدن باقلوا، می‌توانید قبل از سرو، روی آن را با پودر پسته یا بادام تزئین کنید.

امیدوارم از این دستور تهیه باقلوای سنتی یونانی با گردو و عسل لذت ببرید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل