بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

با باقالی تازه، دیپ باقالا سبز درست کنید (مرحله به مرحله)

“`html

با باقالی تازه، دیپ باقالا سبز درست کنید

فصل باقالاست و می‌توانید با این ماده غذایی سبز رنگ، انواع غذاها را تهیه کنید. دیپ باقالا سبز یکی از غذاهای خنک و خوشمزه تابستانی است که به راحتی می‌توانید آن را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه دیپ باقالا :

باقلا سبز: 250 گرم (غلاف‌گرفته)
سیر: 1 حبه کوچک
آب لیمو: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
آووکادو: 1/2 عدد (یا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون)
برگ نعناع یا ریحان تازه: 15 برگ متوسط
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل: به مقدار دلخواه
چیلی خرد شده (اختیاری): مقداری

دستور تهیه دیپ باقالا سبز:

پخت باقلا: یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. باقلاهای شسته و غلاف‌گرفته را به آب جوش اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید. باقلاها را امتحان کنید تا مطمئن شوید پخته‌اند یا نه.

خنک کردن باقلا: در حین پخت باقلاها، چند تکه یخ را در یک کاسه آب سرد بریزید. وقتی باقلاها آماده شدند، آب آنها را دور بریزید و به کاسه آب و یخ منتقل کنید. این مرحله برای حفظ رنگ آنها خوب است، اما الزامی نیست.

خارج کردن پوست باقلا (اختیاری): اگر می‌خواهید دیپ رنگ سبز روشنی داشته باشد، بالای باقلاها یک شکاف ایجاد کنید و آنها را فشار دهید تا از پوست خارج شوند.

تهیه دیپ: باقلاهای پوست‌کنده، سیر، آبلیمو، آووکادو (یا روغن زیتون)، برگ نعناع، نیمی از نمک و کمی از فلفل را در غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید تا یکدست شوند. اگر دیپ خیلی غلیظ بود، کمی آب سرد اضافه کنید.

طعم دادن: دیپ را بچشید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

سرو: دیپ را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را با روغن زیتون و برگ نعنا تزئین کرده و با سبزیجات، نان تست، چیپس یا کراکر سرو کنید.

نکات تکمیلی:

باقلاهای جوان و سبز نیازی به جداکردن پوست ندارند، اما با جداکردن پوست، رنگ براق‌تری خواهید داشت.

اگر به باقالی سبز دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از نخود فرنگی استفاده کنید تا دیپ خامه‌ای‌تری داشته باشید.

برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید از کمی پودر زیره سبز، پودر پاپریکا یا فلفل قرمز استفاده کنید.

دیپ باقالا سبز را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگه دارید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل