بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

با دستور تهیه حلوا شکری منبع انرژی آشنا شوید (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه حلوا شکری

حلوا شکری یک نوع خوراکی خوشمزه است که از کنجد کوبیده یا ارده و شکر درست می‌شود. این خوراکی در طعم‌های مختلف و با بسته‌بندی‌های گوناگون در ایران موجود است.

این خوراکی به عنوان یک غذای مقوی و پرکالری شناخته می‌شود و تنها در ایران و چند کشور دیگر تهیه می‌شود. به خاطر وجود شکر در حلوا شکری، افرادی که دیابت دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند. نوع سنتی‌تر این خوراکی که حلوا ارده نامیده می‌شود، با عصاره کشمش درست می‌شود.

شما می‌توانید از هر ظرفی برای اندازه‌گیری استفاده کنید، نیازی نیست حتماً لیوان باشد. فقط کافی است همه مواد را با همان پیمانه اندازه بزنید. همچنین قالبی که استفاده می‌کنید باید ساده باشد، می‌تواند گرد، مربع یا تخت باشد، فقط طرح‌دار نباشد. برای شیر خشک نیز می‌توانید از هر نوع شیری که برایتان خوشمزه است استفاده کنید، ولی شیر خشک باید ساده باشد و طعم‌دار نباشد.

مواد لازم برای تهیه حلوا ارده:

  • شیر خشک: یک پیمانه
  • پودر قند یا پودر شکر: یک پیمانه
  • ارده: دو سوم پیمانه
  • خلال پسته، خلال بادام و کنجد برای تزئین

دستور تهیه حلوا ارده:

اول یک پیمانه شیر خشک را الک کنید و با یک پیمانه پودر قند مخلوط کنید. حتماً پودر قند را کم نکنید چون این باعث شیرینی مناسب می‌شود. سپس، نیم پیمانه یا کمی بیشتر از ارده را به آن اضافه کرده و با قاشق خوب هم بزنید. سپس با دست ترکیب کنید. خمیر باید حالت بریده بریده داشته باشد.

سپس، کف و دیواره قالبی که انتخاب کرده‌اید را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید. اگر دوست دارید، می‌توانید کف قالب را با خلال پسته یا کنجد پر کنید، ولی اگر می‌خواهید حلوا شکری ساده باشد، این مرحله را هم می‌توانید نادیده بگیرید.

حالا خمیر را داخل قالب بریزید و خوب فشرده کنید. سطح حلوا را صاف کنید و مجدداً کمی خلال پسته روی آن بریزید. سپس سلفون را روی سطح حلوا بگذارید و قالب را برای مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید.

https://v.delgarm.com/video/828/2020/02/04/44dea85d2d08f2897a7b8377002673c6.mp4

خواص حلوا ارده

علیرغم اینکه این ترکیب کالری زیادی به بدن می‌رساند، اما مواد مغذی کمی دارد. مهم‌ترین نکته‌ای که در حلوا شکری وجود دارد، چربی آن است.

اگر حلوا شکری با روغن کنجد درست شده باشد که سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مانند امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است، می‌تواند به تأمین اسیدهای چرب ضروری بدن کمک کند. البته این در صورتی است که مواد به خوبی فرآوری شده و در دمای مناسب تهیه شوند و شرایط نگهداری آن‌ها نیز مناسب باشد.

این چربی‌ها علاوه بر تأمین کالری، برای سلامتی پوست هم مفید هستند.

“““html

و مو و فرآیند رشد و نمو نیز مفید است.

به جز ترکیباتی مانند قندهای ساده که با بدن سازگاری چندانی ندارند، اسیدهای چرب، ویتامین‌ها و املاح موجود در کنجد برای بدن مفید هستند. می‌دانیم که هر چه میزان قند مصرفی افزایش یابد، احتمال ابتلا به بیماری‌های غیرعفونی هم بیشتر می‌شود.

این دسته از غذاها بهتر است گهگاه و به اندازه مصرف شوند، اما نباید به‌طور مکرر از آنها استفاده کرد. افرادی که اضافه وزن، چربی خون بالا یا دیابت دارند، بهتر است از این ماده پرهیز کنند.

برای کودکان، حلوا شکری می‌تواند به عنوان یک جایگزین در وعده صبحانه و برای بچه‌های کم‌وزن به عنوان یک میان‌وعده مناسب باشد.

اما نکته مهم درباره ارده یا روغن کنجد، کیفیت آن است. اگر ارده به‌طور کامل از روغن کنجد تهیه شده باشد، بسیار ارزشمند است. اما برخی کارخانه‌ها ممکن است آن را با روغن‌های دیگر مخلوط کنند که این موضوع کیفیت کنجد و روغن کنجد را زیر سوال می‌برد.

همچنین، برخی کارخانه‌های تولیدکننده از مواد اصلی برای تهیه محصولات کنجدی استفاده نمی‌کنند. حلوا شکری طبیعی و ارده باید از کنجد و روغن کنجد خالص تهیه شوند.

یکی از ویژگی‌های مهم حلوا ارده، روغن آن است که نسبت به کره، چربی‌های مضر کمتری دارد.

دستور تهیه حلوا آناناس با طعمی شگفت‌انگیز

دستور تهیه حلوا لبو به دو روش + فیلم

دستور تهیه حلوا اوماج خوشمزه و خوش‌طعم

دستور تهیه حلوا آرد برنج (ترحلوا) خوشمزه و مجلسی + فیلم

دستور تهیه خوشمزه‌ترین دسرها با بیسکویت ساقه طلایی

دستور تهیه فرنی فوق‌العاده لذیذ و خوشمزه با ۴ روش متفاوت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل