بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

با گل گاو زبان یه شربت خنک درست کن! (مرحله به مرحله)

“`html

با گل گاو زبان یه شربت خنک درست کن!

دوستانی که به درست کردن شربت‌های خانگی علاقه دارن، می‌تونن تو این بخش طرز تهیه شربت گل گاو زبان رو یاد بگیرن.

مواد لازم برای تهیه شربت گل گاو زبان :

  • گل گاوزبان خشک: 50 گرم
  • بادرنجبویه خشک: 25 گرم
  • عرق گل گاوزبان: به مقدار لازم
  • عرق بیدمشک: به مقدار لازم
  • گلاب: به مقدار لازم
  • نبات یا شکر: به مقدار دلخواه

دستور تهیه شربت گل گاو زبان:

آماده‌سازی مواد اولیه: گل گاوزبان و بادرنجبویه رو خوب بشویید و در یک ظرف مناسب بریزید.

دم‌کردن گیاهان: روی گیاهان رو با آب جوش پر کنید و بذارید 6 تا 8 ساعت بمونه تا دم بکشه.

صاف کردن دم‌نوش: بعد از اینکه زمان گذشت، دم‌نوش رو از صافی رد کنید تا گل‌ها و برگ‌ها جدا بشن.

اضافه کردن شیرین‌کننده: به مایع صاف شده نبات یا شکر بریزید و هم بزنید تا خوب حل بشه.

اضافه کردن عرقیات: در آخر، عرق گل گاوزبان، عرق بیدمشک و گلاب رو به شربت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سرد کردن شربت: شربت رو تو یک ظرف دردار بریزید و بذارید تو یخچال تا خنک بشه.

نکات مهم:

شما می‌توانید از گل گاوزبان تازه هم استفاده کنید که در این صورت زمان دم‌کردن کمتر می‌شود.

مقدار شیرین‌کننده رو می‌تونید بسته به سلیقه خودتون تنظیم کنید.

برای تزئین شربت، می‌توانید از چند برگ نعناع یا گل گاوزبان استفاده کنید.

شربت گل گاوزبان رو می‌تونید چند روز در یخچال نگهداری کنید.

خواص شربت گل گاوزبان:

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود گردش خون

کاهش استرس و اضطراب

تسکین دردهای عضلانی

کمک به درمان بی‌خوابی

بهبود هضم غذا

کاهش فشار خون

تقویت حافظه

توجه: مصرف این شربت برای همه افراد مناسب است؛ اما اگر بیماری خاصی دارید، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

خواص گل گاوزبان چیست؟ چه زمانی باید گل گاوزبان مصرف شود؟

با خواص دارویی و درمانی روغن گل گاوزبان آشنا شوید

روشی ساده برای تهیه مربای گل گاوزبان خاص و خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل