“`html
تاکو میگو یکی از غذاهای خوشمزه مکزیکی است و اگر دوست دارید این غذا را در خانه درست کنید، میتوانید شروع کنید. برای تهیه تاکو میگو به مواد زیر نیاز دارید: میگوهای پوست کنده، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، زیره سبز، پرک فلفل قرمز، نمک، سیخ چوبی و روغن زیتون. همچنین، تاکو ماهی و فاهیتا و ناچو هم از غذاهای معروف مکزیکی هستند که پیشنهاد میکنیم حتماً امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه تاکو میگو
میگوی پوست کنده و بدون دم: ۹۰۰ گرم
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز: یک قاشق چایخوری
پرک فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
سیخ چوبی: ۲۴ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس گشنیز
خامه ترش: ۱ پیمانه
گشنیز خرد شده: سه قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش: دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سرو تاکو
کلم سبز یا کلم سفید: ۱.۵ پیمانه
کلم قرمز: ۱.۵ پیمانه
فلفل هالوپینو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نان ترتیلا: ۲۴ عدد
برشهای لیمو ترش: به مقدار لازم
گشنیز: به مقدار لازم
دستور تهیه تاکو میگو در منزل
برای تهیه این غذا، ابتدا در یک ظرف مناسب میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا طعم این ادویهها را به خود بگیرند.
سپس ۴ عدد میگو را به هر سیخ چوبی بزنید. کبابپز یا منقل را روشن کنید و روی سیخها روغن زیتون بمالید. سپس آنها را روی کبابپز قرار داده و هر طرف میگوها را به مدت سه دقیقه کباب کنید. بعد از پخت، میگوها را کنار بگذارید.
در مرحله بعدی، خامه ترش، گشنیز خرد شده، پوست رندهشده لیمو ترش، نمک و آب لیمو را در یک ظرف مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در یک ظرف بزرگ کلم سبز، کلم قرمز و فلفل هالوپینو را با هم ترکیب کنید و نیمی از سس گشنیز را روی آنها بریزید و بقیه سس را برای داخل تاکو کنار بگذارید.
مخلوط کلمها را در نان ترتیلا قرار داده، سپس میگوها را روی آنها قرار دهید و در نهایت سس گشنیز را روی مواد بریزید.
روی تاکوها گشنیز خرد شده بپاشید و بعد این غذای خوشمزه را میل کنید.