بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

برای شام کوفته بوقلمون و گیلاس بپزید (مناسب تابستان)

“`html

در دنیای آشپزی، ترکیب طعم‌های متفاوت می‌تواند تجربه‌ای خاص و خوشمزه فراهم کند. کوفته بوقلمون و گیلاس نمونه‌ای از این پیشنهادات جالب است که شاید ابتدا عجیب بیاید، اما طعم فوق‌العاده‌ای دارد. این غذا می‌تواند شام خاص و متفاوتی برای خانواده و دوستان شما باشد. در این بخش از رضیم بلاگ با ما همراه شوید تا با طرز تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس

برای تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت بوقلمون ۹۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
سیر ۶ حبه
سس خردل ۱ قاشق سوپ‌خوری
سس ورستر شایر ۱ قاشق چای‌خوری
گیلاس خشک بدون هسته به مقدار دلخواه
ریحان به مقدار دلخواه
پوست لیمو ترش به مقدار دلخواه
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آویشن خشک شده به مقدار دلخواه
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس

برای تهیه این غذای خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

برای شروع، گوشت بوقلمون را چرخ کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس ریحان را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. در ادامه سیر را رنده کرده و پوست لیمو را نیز رنده کنید. حالا این مواد را به همراه تخم‌مرغ به کاسه اضافه کنید،

“““html

پودر سوخاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، آویشن، سس خردل و سس ورستر شایر را به گوشت اضافه کنید. همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم: طعم‌دار کردن مایه کوفته

مایه کوفته را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به همدیگر نفوذ کنند.

مرحله سوم: شکل دادن کوفته‌ها

از مایه کوفته به اندازه یک گردو بردارید و آن را به شکل توپ درست کنید. درون هر توپ، یک گیلاس خشک بگذارید و سپس آن را کامل بپوشانید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوفته دست به گردن تهرانی

مرحله چهارم: سرخ کردن کوفته‌ها

تابه‌ای را روی حرارت متوسط بگذارید و روغن کافی در آن بریزید تا داغ شود. بعد کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرند.

مرحله پنجم: گرم کردن فر

حال باید فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

مرحله ششم: پخت نهایی کوفته‌ها

کوفته‌های سرخ‌شده را در یک سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا خوب بپزند.

نکته: می‌توانید قبل از پختن کوفته‌ها، کمی پنیر رنده‌شده روی آن‌ها بپاشید تا خوشمزه‌تر شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کوفته برنجی

مرحله هفتم: سرو کوفته بوقلمون و گیلاس

کوفته‌های پخته شده را در ظرف مورد نظر بچینید، با چند برگ ریحان زیبا تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، ما طرز تهیه کوفته بوقلمون و گیلاس را به شما آموزش دادیم. این کوفته طعمی خاص و خوشمزه دارد و شما به راحتی می‌توانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل