یک متخصص تغذیه گفت: دارچین به خاطر داشتن آنتی اکسیدانها برای کسانی که دچار کمبود آهن و پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است. مریم مراداف افزود: دارچین دارای موادی است که کمک میکند تا انسولین بهتر عمل کند و گلوکز را به سلولها برساند.
دارچین تقریباً هیچ کالریای ندارد، بنابراین افراد دیابتی میتوانند با اضافه کردن آن به غذا، طعم خوبی داشته باشند.
هر گرم دارچین کمتر از 3 کالری دارد که بسیار کم است. دارچین برای دیابتیها بسیار مفید است و میتواند قند خون را کاهش دهد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: در دارچین آنتیاکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که از رادیکالهای مضر در بدن محافظت میکند.
کمبود این ماده میتواند به ضعف سیستم ایمنی منجر شود. دارچین همچنین به افرادی که دچار کمبود آهن و پوکی استخوان هستند، کمک میکند.
برای جلوگیری از کمبود آهن و پوکی استخوان از این ادویه استفاده کنید
مراداف افزود: مصرف دارچین به تقویت سیستم گوارش کمک میکند، همچنین ضد اسپاسم عضلانی، ضدعفونیکننده و تقویتکننده عضلات رحم است. دارچین همچنین به تقویت کلیهها نیز کمک میکند.