بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بررسی کامل کالری یک قاشق عسل + مقایسه کالری عسل و شکر (2 نکته مهم)

“`html

کالری یک قاشق عسل

برای بسیاری از افراد، عسل به خاطر ویتامین‌ها و مواد معدنی که دارد و همچنین به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی‌اش که منجر به سلامتی می‌شود، گزینه‌ای سالم‌تر به حساب می‌آید. باید در نظر داشته باشید که همه کالری‌ها مشابه نیستند؛ یک کالری همان کالری نیست.

در واقع، عسل یک کربوهیدرات است که به دلیل ویتامین‌ها، مواد معدنی و خواص آنتی‌اکسیدانی‌اش در روزه‌داری توصیه می‌شود.

عسل شامل دو نوع قند اصلی به نام گلوکز و فروکتوز است. شکر معمولی یا ساکاروز ترکیبی از این دو قند است، در حالی که در عسل، فروکتوز و گلوکز جدا از هم وجود دارند.

فروکتوز شیرین‌تر از گلوکز است و به همین خاطر در بسیاری از محصولات غذایی امروزی استفاده می‌شود. هرچند، فروکتوز انرژی را به خوبی گلوکز تولید نمی‌کند، بنابراین غذاهایی که دارای فروکتوز بالا هستند بسیار راحت‌تر از عسل باعث چاقی می‌شوند.

کالری عسل با توجه به پیمانه‌های مختلف

  • یک پیمانه عسل ۱۰۳۱ کالری دارد.
  • یک اونس (حدود ۳۱ گرم) عسل ۸۶ کالری دارد.
  • یک قاشق غذاخوری عسل ۶۴ کالری دارد.
  • یک قاشق چایخوری عسل ۱۳ کالری دارد.

مقایسه کالری عسل و شکر

با دیدن میزان کالری عسل شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چرا عسل به عنوان یک خوراکی سالم پیشنهاد می‌شود؟ آیا باید عسل مصرف کنیم؟ بیایید عسل را با شکر تصفیه‌شده که یکی از دو شیرین‌کننده است مقایسه کنیم.

  1. ۱۰۰ گرم شکر تقریباً ۱۰۰ کالری بیشتر از همان مقدار عسل دارد که تفاوت بزرگی است.
  2. شکر سفید، ساکارز خالص است و هیچ فایده‌ای برای بدن ندارد و در واقع صرفاً کالری کاذب به حساب می‌آید.
  3. عسل حاوی فروکتوز و گلوکز کمتری نسبت به شکر است، اما کالری آن از شکر بیشتر می‌باشد.

عسل و شکر هردو از کربوهیدرات‌ها تشکیل شده‌اند و شامل دو نوع قند، یعنی گلوکز و فروکتوز هستند. فروکتوز تصفیه‌شده که در شیرین‌کننده‌ها وجود دارد، توسط کبد تجزیه می‌شود. همچنین این دو نوع قند به سرعت توسط بدن تجزیه شده و می‌توانند سطح قند خون را بالا ببرند.

نسبت گلوکز و فروکتوز در عسل و شکر متفاوت است

  1. شکر: ۵۰ درصد فروکتوز و ۵۰ درصد گلوکز است.
  2. عسل : شامل ۴۰ درصد فروکتوز و ۳۰ درصد گلوکز است.

ویژگی‌های عسل

عسل از زمان‌های قدیم به عنوان یک شیرین‌کننده و دارو استفاده می‌شده است. با وجود اینکه قند عسل کمتر از شکر است، اما شیرینی و کالری بیشتری نسبت به شکر دارد و اگر عسل به جای شکر استفاده شود، معمولاً مصرف کمتری خواهد داشت؛ شایان ذکر است که مصرف بیش از حد هر دو آن‌ها می‌تواند به افزایش وزن منجر شود.

عسل یک مایع چسبناک است که توسط زنبورهای عسل ساخته می‌شود و در رنگ‌های مختلف از زرد تا قهوه‌ای تیره وجود دارد. زنبورها شهد را از گل‌ها جمع‌آوری می‌کنند و قبل از ذخیره‌سازی آن را با استفاده از آنزیم‌ها تغییر شکل می‌دهند و سپس در سلول‌های لانه زنبوری ذخیره می‌کنند.

یکی از ویژگی‌های عسل این است که در ترکیب خود آب ندارد و در شرایطی که رطوبتی نداشته باشد، مدت طولانی فاسد نمی‌شود. به همین خاطر می‌توان از عسل برای جلوگیری از فساد سایر مواد غذایی مثل میوه‌ها استفاده کرد.

به عنوان مثال، شاه‌توت را با عسل مخلوط می‌کنند و هر چند روز یک بار آن را برعکس می‌کنند تا عسل به تمامی قسمت‌های آن برسد و این کار باعث می‌شود شاه‌توت تا یک سال فاسد نشود. عسل تنها ماده غذایی طبیعی است که فاسد نمی‌شود، اما اگر بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند، خواص غذایی خود را از دست می‌دهد.

دیگر خواص عسل

عسل برای سرماخوردگی

عسل دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتری و ضد میکروبی است که به مبارزه با سرماخوردگی کمک می‌کند.

“““html

و علائم آن به ما کمک می‌کنند. عسل می‌تواند به کاهش گلو درد کمک کند. همچنین، عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث می‌شود که بدن سریع‌تر بهبود یابد و خطر ابتلا به سرماخوردگی در آینده کمتر شود.

خصوصیات درمانی عسل از دیرباز شناخته شده است. عسل نه تنها به بهبود زخم‌ها کمک می‌کند، بلکه می‌تواند از بروز بیماری‌های مزمن نیز جلوگیری کند. عسل دارای ویژگی‌هایی است که به سم‌زدایی بدن کمک کرده و کارایی آن را بهبود می‌بخشد.

رژیم غذایی سم‌زدایی با عسل، مواد مغذی و ویتامین‌های ضروری مثل ویتامین B6، تیامین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز و غیره را برای تأمین انرژی بدن فراهم می‌کند. ترکیب عسل با چای گیاهی و دارچین می‌تواند به سم‌زدایی بدن کمک کند.

عسل برای مشکلات سینوس

رژیم غذایی نامناسب، تماس مداوم با مواد سمی و افزایش استرس می‌توانند خطر بروز مشکلات سینوس را افزایش دهند. بنابراین، داشتن یک سیستم ایمنی قوی برای مقابله با این مشکلات و باکتری‌ها می‌تواند از عفونت‌های سینوس جلوگیری کند.

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. مصرف روزانه عسل می‌تواند از ابتلا به عفونت‌ها جلوگیری کند. ترکیب عسل با موادی مثل سرکه سیب و دارچین می‌تواند خواص این ماده غذایی را تقویت کند.

عسل برای کاهش وزن

مصرف مرتب عسل همراه با دارچین می‌تواند به کاهش وزن، حتی در افراد چاق، کمک کند. 30 دقیقه قبل از صبحانه به شکم خالی و قبل از خواب، می‌توانید ترکیب عسل و دارچین را در یک فنجان آب داغ مصرف کنید. این نوشیدنی به جلوگیری از جمع شدن چربی در بدن کمک می‌کند.

عسل و لیمو هر دو خواص ضد ویروسی دارند. همچنین، لیمو حاوی ویتامین C است که یک آنتی‌اکسیدان قوی محسوب می‌شود و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

عسل لایه‌ای بر روی گلو ایجاد کرده و خارش و تحریکاتی که ممکن است باعث سرفه شود را کاهش می‌دهد. بنابراین، جای تعجب نیست که نوشیدنی گرم عسل-لیموی درمان بسیار محبوبی برای سرفه و سرماخوردگی است. عسل می‌تواند به کاهش تعداد و شدت سرفه‌ها کمک کند.

عسل برای دندان درد

ترکیب عسل و دارچین می‌تواند برای تسکین درد دندان مورد استفاده قرار بگیرد.

نیم اینچ چوب دارچین را بشکنید و آن را به پودر تبدیل کنید. همچنین می‌توانید از پودر دارچین آماده استفاده کنید.

مقداری از ترکیب عسل و دارچین را مستقیماً بر روی دندان بریزید. می‌توانید این کار را با انگشت تمیز، پنبه یا یک تکه گاز انجام دهید.

این کار را دو یا سه بار در روز تکرار کنید تا زمانی که درد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید :

سایت رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل