بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

برنامه غذایی شام (پنج شنبه ۸ شهریور)

امشب برای شام چه چیزی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشد؟ اگر شما هم این سوالات را دارید، نگران نباشید! زیرا مجله رضیم گزینه‌های متنوع و جذابی برای شما آماده کرده تا در انتخاب غذا برای شام امشب‌تان دچار مشکل نشوید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای مختلف برای شام به همراه دستور پخت آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- خوراک ماهیچه

خوراک ماهیچه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با گوشت گوسفند و ادویه‌های معطر درست می‌شود. این غذا معمولاً در مهمانی‌ها سرو می‌شود و به خاطر طعم عالی‌اش طرفداران زیادی دارد.

مراحل تهیه خوراک ماهیچه

برای تهیه خوراک ماهیچه، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ماهیچه را به تکه‌های متوسط برش بزنید. آن را با آب سرد بشویید و آبکش کنید. برای کاهش بوی زهم گوشت، می‌توانید ماهیچه‌ها را ۳۰ دقیقه در آب و کمی آب لیمو یا سرکه خیس کنید.
  2. پیازها را خرد کنید و در روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند. سیر را رنده یا خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
  3. ماهیچه‌ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و از هر طرف چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند.
  4. زردچوبه و فلفل سیاه را به ماهیچه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مجلسی روی لینک رسپی خوراک ماهیچه کلیک کنید.

۲- آش کشک

آش کشک یکی از آش‌های خوشمزه ایرانی است که با روش‌های مختلف و با مواد ساده‌ای مانند حبوبات، سبزی‌آش، کشک و ادویه تهیه می‌شود.

مراحل تهیه آش کشک

برای تهیه آش کشک، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. حبوبات را از شب قبل خیس کنید. بلغور، نخود و لوبیا را با ۳ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا ۲ الی ۳ ساعت بپزد. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سریع‌تر بپزد.
  2. در یک قابلمه دیگر، سبزی آش، برنج شسته شده، سیب‌زمینی نگینی خرد شده و عدس را به همراه ۲ لیوان آب بپزید.
  3. کشک را با ۲ لیوان آب رقیق کنید و آن را با حبوبات پخته شده به مخلوط عدس و برنج اضافه کنید.
  4. اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت دیگر روی حرارت بمانند تا جا بیفتند.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوش‌طعم روی لینک رسپی آش کشک کلیک کنید.

۳- کوفته زرشک و زردآلو

کوفته زرشک و زردآلو یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که طعم ترش و شیرین آن هر ذائقه‌ای را جذب می‌کند. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی صبر می‌توانید یک غذای مجلسی و خوشمزه برای خانواده خود درست کنید.

مراحل تهیه کوفته زرشک و زردآلو

برای تهیه کوفته زرشک و زردآلو، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. برنج را از قبل بپزید و آبکش کنید. لپه را بپزید و در مخلوط‌کن ریخته تا کاملاً له شود. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. زردآلوها را شسته و خرد کنید.
  2. گوشت چرخ‌کرده، برنج پخته، لپه له شده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، سبزی معطر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه ورز دهید تا مواد به خوبی به هم بچسبند.
  3. زرشک، گردو و پیازداغ را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. مقداری از مایه کوفته را بردارید و در دستتان گرد کنید.
  4. وسط هر کوفته را گود کرده و مقداری از مخلوط زرشک و گردو را در آن قرار دهید. کوفته‌ها را به آرامی گرد کنید.
  5. “`html

برای ادامه رسپی این غذای تابستانی خوشمزه روی لینک رسپی کوفته زرشک و زردآلو کلیک کنید.

۴- گیلاس پلو

گیلاس پلو یکی از غذاهای خاص ایرانی است که خیلی شبیه به آلبالو پلو است. تنها تفاوت این دو، استفاده از گیلاس بجای آلبالو در این غذاست. مزه این پلو شیرین‌تر از آلبالو پلو است و می‌توانید آن را با مرغ یا گوشت تهیه کنید.

مراحل تهیه گیلاس پلو

برای تهیه گیلاس پلو مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا گیلاس‌ها را بشویید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا گیلاس‌ها آب بیندازند.
  2. برنج را خوب بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود. سپس برنج را در ظرفی با آب و کمی نمک بگذارید تا به مدت ۲ ساعت خیس بخورد.
  3. در این مرحله پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  4. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. سپس از مخلوط گوشت به صورت قلقلی درآورید و آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و محبوب روی لینک رسپی گیلاس پلو کلیک کنید.

۵- اسنک انبه و مرغ

اسنک انبه و مرغ یک غذای سریع و آسان است که می‌توانید برای شام تهیه کنید.

مراحل تهیه اسنک انبه و مرغ

برای تهیه اسنک انبه و مرغ مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا انبه را بشویید و پوستش را جدا کنید. سپس هسته آن را جدا کرده و گوشت انبه را خرد کنید و در یک ظرف بگذارید.
  2. تکه‌های انبه را همراه با فلفل چیلی خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. سپس مخلوط کن را روشن کنید تا انبه و فلفل کاملاً پوره شود.
  3. در این مرحله پیاز را بشویید و پوستش را جدا کنید، سپس پیاز را به صورت نازک خرد کنید. سیر را نیز رنده کنید و سپس سیر و پیاز را به مخلوط انبه و فلفل اضافه کنید.
  4. ران‌های مرغ را بشویید و همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و آب در یک قابلمه بگذارید. سپس پوره انبه و فلفل را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ به خوبی بپزد و نرم شود.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و سریع روی لینک رسپی اسنک مرغ و انبه کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای متنوع و مناسب برای وعده شام به شما ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل