بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن؛ راهنمای گام به گام

“`html

استفاده از ذرت تازه و باکیفیت برای تهیه پاپ کورن در خانه، موجب می‌شود که پاپ کورن خوشمزه‌تر و پفکی‌تر شود. در این مقاله از مجله رضیم شما با بهترین نوع ذرت برای تهیه پاپ کورن خانگی آشنا خواهید شد.

بهترین نوع ذرت برای پاپ کورن خانگی

اگر می‌خواهید در خانه پاپ کورن درست کنید، باید از ذرت تازه و با کیفیت استفاده کنید تا پاپ کورن شما به خوبی پف کند و طعم بهتری داشته باشد. در ادامه به نکات مهمی برای تشخیص بهترین نوع ذرت برای تهیه پاپ کورن خانگی اشاره می‌کنیم.

۱- به خشک بودن ذرت توجه کنید

اولین نکته‌ای که برای تهیه پاپ کورن خانگی باید بدانید، استفاده از ذرت کاملاً خشک است. اگر ذرت کهنه باشد یا بسته‌بندی آن باز شده باشد، ممکن است رطوبت بگیرد و در نتیجه به خوبی پف نکند.

جالب است بدانید که برای پف کردن یک دانه ذرت، باید حدود ۵/۱۳ درصد آب داشته باشد. اگر این مقدار آب کمتر یا بیشتر باشد، ذرت به خوبی پف نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: دیگر نگران اندازه‌گیری نباشید! مواد لازم برای هر نفر را اینجا پیدا کنید

۲- از ذرت با کیفیت استفاده کنید

دومین نکته برای شناسایی ذرت مناسب برای پاپ کورن این است که باید ذرت تازه و مرغوب باشد. اگر ذرت کهنه یا بی‌کیفیت باشد، زمانی که آن را درست می‌کنید، به خوبی پف نمی‌کند و ممکن است بسوزد.

نکته جالب این است که هر چه مدت زمان بیشتری از برداشت ذرت بگذرد، پف آن کمتر خواهد بود. بنابراین تازه بودن ذرت در کیفیت و میزان پف قطعه مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: از این به بعد ذرت پخته را اینجوری درست کنید

۳- به نوع ذرت توجه کنید

ذرت انواع مختلفی دارد و هر یک بعد از پف کردن شکل متفاوتی پیدا می‌کند. یکی از محبوب‌ترین نوع‌ها برای تهیه پاپ کورن، ذرت زرد است که معمولاً قیمت مناسب‌تری دارد و دانه‌های پاپ کورن آن درشت‌تر می‌شوند.

پاپ کورن سفید، نوع دیگر از ذرت مخصوص پاپ کورن است که اندازه‌اش کوچک‌تر است و معمولاً بافت تردتری دارد. این نوع پاپ کورن طعم شیرین‌تری دارد و فیبر آن بیشتر است.

بیشتر بخوانید: رسپی کنسرو ذرت خانگی؛ برای تمام فصول سال

پاپ کورن پروانه‌ای، نوعی دیگر است که بعد از پف کردن، پوست آن باز می‌شود و شکل نامنظمی پیدا می‌کند. اکثر پاپ کورن‌هایی که در سینما یا فروشگاه‌ها می‌خرید، از این نوع هستند و بافت آن ترد و نرم است.

بیشتر بخوانید: اگر بلال را تا به حال اینجوری درست نکردید، همین الان دست به کار شوید

پاپ کورن قارچی هم نوع دیگر است که بعد از پف کردن شبیه به قارچ می‌شود و معمولاً بافتش از پاپ کورن پروانه‌ای محکم‌تر است. این نوع برای طعم‌دار کردن مناسب‌تر است زیرا بافتش دیرتر تغییر می‌کند.

شما می‌توانید برای تهیه پاپ کورن خانگی از هر یک از این ذرت‌ها استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید که برخی از آن‌ها تردتر یا پف‌دارتر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: دانه کردن ذرت با ۲ ترفند بسیار ساده

۴- به کشور تولیدکننده ذرت توجه کنید

شاید عجیب به نظر برسد، اما ذرت برخی کشورها برای تهیه پاپ کورن خوشمزه‌تر و بهتر پف می‌کند. به‌طور کلی، باکیفیت‌ترین نوع ذرت مربوط به کشور برزیل است که به خوبی پف می‌کند و طعم خوبی دارد.

گفته می‌شود که بهترین و باکیفیت‌ترین نوع ذرت برای تهیه پاپ کورن، از برزیل به دست می‌آید.

“““html

ذرت‌های آمریکایی که بعد از پف کردن، طعم و بافت فوق‌العاده‌ای دارند. یکی دیگر از ذرت‌های محبوب برای درست کردن پاپ کورن در کشور، ذرت آرژانتینی است که کیفیت آن خیلی به ذرت‌های برزیلی و آمریکایی شبیه است.

بیشتر بخوانید: رسپی پاپ کورن در هواپز

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به نکات مهمی درباره انتخاب بهترین ذرت برای تهیه پاپ کورن خانگی پرداخته شده است. یادتان باشد که برای درست کردن پاپ کورن، باید از ذرت تازه و با کیفیت استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف، درب آن را محکم ببندید تا رطوبت نگیرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل