بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بهترین روش‌های نگهداری میوه به برای طولانی مدت

“`html

یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های پاییز، میوه به است که طعم ترش و شیرینی دارد و دل هر کسی را می‌برد. اما این میوه‌ی خوشمزه، عمر کوتاهی دارد. با این حال، اگر درست نگهداری شود، می‌توانید از طعم آن در تمام طول سال لذت ببرید. در این بخش از مجله رضیم می‌خواهیم بهترین روش‌های نگهداری به برای مدت طولانی را معرفی کنیم.

برای نگهداری طولانی مدت به، می‌توانید آن را فریز کنید یا خشک کنید. با هر دو روش، می‌توانید به‌ها را تا ۱۲ ماه نگه دارید. انتخاب روش مناسب بستگی به سلیقه و نیاز شما دارد. برای آشنایی با جزئیات این روش‌ها، ادامه مطلب را بخوانید.

بهترین روش‌های نگهداری میوه به

اگر می‌خواهید میوه به را برای مدت طولانی نگه دارید، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

فریز کردن به

فریز کردن یکی از بهترین روش‌ها برای نگهداری طولانی مدت این میوه است. با این روش، می‌توانید به را تا ۱۲ ماه نگهداری کنید.

  1. به‌ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. هسته‌ها را جدا کرده و به اندازه دلخواه برش بزنید. بهتر است که برش‌ها یکدست باشند.
  2. پختن به باعث نرم‌تر شدن بافت آن و حفظ بهتر طعم آن می‌شود. این کار همچنین از تغییر رنگ میوه جلوگیری می‌کند. یکی از روش‌های پختن به، بخارپز کردن و دیگری جوشاندن آن به مدت چند دقیقه در آب داغ است (البته پختن به برای فریز کردن اختیاری است).
  3. بعد از پخت (اگر انجام دادید)، به‌ها را کاملاً سرد کنید. سپس آن‌ها را در کیسه‌ی فریزر یا ظرف‌های دردار قرار دهید. بهتر است که هوای اضافی داخل کیسه را خارج کنید. در نهایت، ظروف را در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید:ریشه زعفران چیست و چه کاربردی دارد؟

خشک کردن به

خشک کردن به نیز یکی دیگر از بهترین روش‌ها برای نگهداری طولانی مدت این میوه‌ی خوشمزه و پرخاصیت است. به خشک شده را می‌توان تا ۱۲ ماه نگهداری کرد. برای خشک کردن به، می‌توانید از چند روش استفاده کنید که در ادامه توضیح داده شده است:

۱- خشک کردن به در آفتاب

به‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به شکل ورقه‌های نازک برش بزنید. ورقه‌ها را روی توری یا سینی تمیز بگذارید و در مکانی خشک و آفتابی قرار دهید. روزانه چند بار ورقه‌ها را زیر و رو کنید تا خشک شدن آن‌ها یکنواخت باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش نگهداری گل کلم

۲- خشک کردن به در فر

فر را با دمای کم روشن کنید. ورقه‌های به را روی سینی فر بگذارید و به مدت چند ساعت در فر قرار دهید. هر چند دقیقه یکی بار، ورقه‌ها را هم بزنید تا یکنواخت خشک شوند و نسوزند.

۳- خشک کردن به روی بخاری

ورقه‌های به را روی سینی فلزی قرار دهید و روی بخاری با حرارت ملایم بگذارید. به طور مرتب ورقه‌ها را هم بزنید تا یکنواخت خشک شوند و نسوزند.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم با بهترین روش‌های نگهداری به برای طولانی مدت آشنا شدید. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید تا ۱۲ ماه از این میوه‌های خوشمزه لذت ببرید. همچنین، درست کردن مربا یا مارمالاد به هم گزینه‌ی مناسبی برای نگهداری این میوه است.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل