بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بهترین روش تبدیل گردو سنگی به کاغذی در خانه

گردو یکی از محبوب‌ترین مغزیجات است که هم خام خورده می‌شود و هم در تهیه غذاهایی مانند فسنجان استفاده می‌شود. اگر درخت گردو دارید یا می‌خواهید گردو با پوست را تهیه کنید، ممکن است در جدا کردن پوست آن به مشکل بیفتید. گردوهای سنگی یا سوزنی پوست سفت‌تری دارند و شکستن آن‌ها دشوار است، اما گردوهای کاغذی به راحتی با فشار دست خرد می‌شوند. در این مقاله از مجله رضیم روش تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی را آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

روش تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی

برای جدا کردن پوست گردو بدون آسیب به مغز آن، مراحل زیر را دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: نارنگی‌ شیرین و بدون دانه؛ چه نشانه‌هایی را باید در نظر بگیریم؟

مرحله اول: آب را بجوشانید

اول یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

مرحله دوم: گردوها را اضافه کنید

زمانی که آب جوش آمد، گردوها را به قابلمه اضافه کنید و هر دو دقیقه هم بزنید. بگذارید گردوها به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشند.

بیشتر بخوانید: رسپی گردو کبابی

مرحله سوم: گردوها را آبکش کنید

بعد از ۱۰ دقیقه، گردوها را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله چهارم: گردوها را پوست بگیرید

پس از خشک شدن گردوها، با فشار دست پوست رویی آن‌ها به راحتی شکسته می‌شود و می‌توانید مغز گردو را بدون له شدن جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پشت زیک گردویی

نکات تکمیلی برای تبدیل گردو سنگی به گردو کاغذی:

  • پیشنهاد می‌کنیم به اندازه یک تا سه روز مصرف خود گردوها را بجوشانید تا مغز آنها زودتر استفاده شود.
  • بعد از جدا کردن مغزها، آنها را در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید تا خراب نشوند.
  • به یاد داشته باشید که در فرایند جوشاندن گردو ممکن است طعم و رنگ آن کمی تغییر کند.
  • برای جدا کردن پوست رویی مغز، می‌توانید آنها را به مدت دو ساعت در محلول آب و نمک قرار دهید.

در این مقاله از مجله رضیم روش تبدیل گردوی سنگی به گردوی کاغذی را ارائه دادیم. با استفاده از این روش می‌توانید بدون آسیب رساندن به مغز، پوست گردو را با سهولت جدا کنید.

 

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل