بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

به این روش توی سه سوت 2 نوع مربا کنجد سیاه خوشمزه درست کنید (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مربای کنجد خوشمزه و خانگی با دو دستور مجزا

ما در اینجا دو روش ساده برای تهیه مربای کنجد خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. امیدواریم از تهیه این مربای سالم و خوشمزه در خانه لذت ببرید.
مربای کنجد یکی از خوراکی‌های سالم و مقوی است و می‌توانید آن را در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان‌وعده خوشمزه میل کنید. روش‌های مختلفی برای تهیه مربای کنجد وجود دارد و بهتر است با توجه به سلیقه‌تان، یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید.
مربی کنجد، مربای به و مربای گردو از جمله مرباهایی هستند که می‌توانید در خانه تهیه کنید و به شما توصیه می‌کنیم حتما از درست کردن آنها غافل نشوید.

روش اول : مربای کنجد با شیره انگور

مواد لازم

شیره انگور یا شیره شکر : به میزان لازم
کنجد : به میزان لازم

مراحل تهیه مربا کنجد

برای تهیه این مربا، ابتدا کنجد را خوب بشویید و بعد آن را الک کنید تا مواد اضافی از آن جدا شود. سپس کنجد را در تابه‌ای روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آن بگذرد.
کنجد را در غذاساز بریزید و آن را به پودر تبدیل کنید. پودر کنجد را در ظرفی مناسب ریخته و شیره انگور را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اگر دوست داشتید می‌توانید به جای شیره انگور، از شیره شکر هم استفاده کنید. برای تهیه شیره شکر، یک فنجان شکر و ۳/۴ پیمانه آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی گاز بگذارید تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید. وقتی شیره شکر جوشید، آن را از روی گاز بردارید. توجه داشته باشید که شیره شکر نباید خیلی غلیظ شود.

روش دوم : مربای کنجد خوش طعم

مواد لازم

شکر : یک کیلوگرم
کنجد : ۶۵۰ گرم
آب : نیم کیلوگرم
زعفران دمکرده : به مقدار لازم
خلال پسته : ۱/۴ پیمانه
خلال بادام : ۱/۴ پیمانه

مراحل تهیه مربا کنجد

برای این روش، ابتدا شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس کنجد، زعفران، خلال پسته و خلال بادام را به مخلوط شکر و آب اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید شربت به غلظت مناسب برسد. اگر می‌خواهید شربت براق‌تر شود، در حال قوام آمدن آن، دو قاشق سوپ‌خوری عسل هم اضافه کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر مربای کنجد

۱. برای تهیه این مربا می‌توانید از کنجد بوداده یا خام استفاده کنید و حتی کنجد پوست گرفته شده هم مناسب است.

۲. اگر مربا خیلی شل باشد و به قوام لازم نرسد، ترش شده و کپک می‌زند.

۳. اگر از شکر زیادی استفاده کنید، مربا سفت شده و شکرک می‌زند.

۴. وقتی شربت شروع به حباب زدن کرد، آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل