“`html
خواص به در بارداری
خواص به در بارداری میوه به سرشار از فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C است و چربی ندارد.
به طور کلی، یک میوه به با وزن حدود 92 گرم شامل 52 کیلوکالری، 0.37 گرم پروتئین، 0.09 گرم چربی، 14.08 گرم کربوهیدرات، 1.7 گرم فیبر و 0 میلیگرم کلسترول میباشد.
پتاسیم و فسفر بیشترین املاح موجود در به هستند و روی کمترین مقدار را دارد.
ویتامین C ویتامین اصلی در به است و بعد از آن ویتامین A قرار دارد.
در ماه پنجم بارداری، جنین شروع به نشان دادن نشانههای زیبایی میکند؛ مانند مژه، مو و ناخنهایش. پوستش نیز با یک ماده چرب به نام VERNIX پوشش داده میشود که از او در برابر عفونتها و بیماریهای پوستی محافظت میکند.
با بزرگتر شدن جنین در ماههای بعد، جزئیات چهرهاش شکل میگیرد تا در ماه نهم بارداری که مادر قرار است او را به دنیا بیاورد، آماده باشد.
متخصصان معتقدند که خوردن غذاهای سالم و مغذی در دوران بارداری و دوری از استرس، دخانیات، فست فود و نوشابههای شیرین نه تنها به سلامتی جنین کمک میکند بلکه میتواند زیبایی او را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
برای رشد جنین و زیبایی او، کارشناسان توصیه میکنند مادران از مواد پروتئینی، لبنیات کمچرب، غلات و مغزهای آجیل استفاده کنند. البته عوامل دیگری مانند ژنتیک، سن مادر و زمان شکلگیری نطفه نیز در زیبایی جنین تأثیر دارند.
خوردن به خام در بارداری
اگر دوست دارید فرزندتان زیبا و خوش آب و رنگ باشد، خوردن میوه به در زمان بارداری را فراموش نکنید.
مصرف میوه به توسط مادران باردار میتواند به زیبایی و خوشفرمی جنین کمک کند و صورت نوزاد را زیباتر سازد. البته عوامل زیادی در این زمینه نقش دارند.
این میوه به خاطر آنتیاکسیدانها و ویتامینهایش به سلامت پوست و جوانی آن کمک میکند و رایج است که از ماه پنجم بارداری به بعد، خوردن به جنین را زیباتر میکند.
خواص به در دوران بارداری شامل کاهش تهوع، تقویت رحم و پیشگیری از سقط جنین است.
این میوه فیبر زیادی دارد و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و همچنین به کاهش وزن و چربی بدن کمک میکند.
یکی از خواص اصلی به خاصیت آرامبخش آن است. خوردن میوه به و نوشیدن چای و دمنوش آن به تعادل اعصاب کمک میکند.
مصرف میوه به برای درمان اسهال و التهاب روده بزرگ مفید است و همچنین برای تهوع و استفراغ کمککننده میباشد.
به خاصیت مدر دارد و به دفع سموم بدن از طریق افزایش ادرار کمک میکند.
از دیگر خواص به اینکه به کاهش فشار خون کمک میکند و به همین خاطر برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی مفید است.
تحقیقات نشان میدهد به خاصیت ضد آلرژیک دارد و میتواند در درمان و تسکین انواع آلرژی موثر باشد.
میوه به به عنوان میوهای قابض نیز شناخته میشود که میتواند از سقط جنین جلوگیری کند.
اما باید توجه داشت که در ماه نهم بارداری مصرف میوههای قابض باید کاهش یابد و در هفته آخر از آنها خودداری شود تا مشکلی برای زایمان طبیعی پیش نیاید.
حضرت محمد (ص) می فرماید:
به، قوه بینایی را زیاد میکند و محبت در قلب ایجاد مینماید و اگر زنان باردار بخورند، فرزندانشان زیبا (و شجاع) متولد میشوند.
فواید خوردن به
- اثرات مثبت بر فکر و ذهن
- تجدید و احیای روحیه
- خوشحال کردن
- از بین بردن افسردگی ناشی از سردردها
- تقویت قلب، کبد و معده
- مفید برای زخم معده
- تحریک اشتها
- نرم کردن سینه
- ادرارآور
- کمک به …
- کمک به هضم غذا
- جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته؛ با قرار دادن چند قاچ میوه تازه به روی محل درد.
- از بین بردن بوی بد دهان
- مفید برای کاهش وزن به خاطر داشتن مقدار زیاد فیبر. اگر میخواهید وزن اضافه کنید، میوه به را نخورید.
- ضد سرطان به خاطر داشتن آنتیاکسیدانها.
- کمک به کاهش کلسترول خون
- کمک به پایین آوردن فشار خون به واسطه دارا بودن پتاسیم
- کاهش خطر بیماریهای قلبی به خاطر وجود ویتامین C
- تحقیقات نشان دادهاند که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی هم داشته باشد.
“““html
مصرف به در بارداری
خوردن میوه به و محصولات آن باعث تقویت رحم میشود و از سقط جنین جلوگیری میکند.
در گذشته به زنان باردار گفته میشد که برای زیباتر شدن کودکش، هر روز یک میوه به بخورند.
مصرف میوه به در دوران بارداری میتواند به شدت در کاهش تهوع دوران بارداری کمک کند.
به گفته درمانگران طب سنتی، در دوران بارداری قاعدگی زنان کاملاً متوقف میشود و برخی مواد زائد که قبلاً از طریق قاعدگی خارج میشدند، در بدن باقی میمانند.
این مواد زائد میتوانند دریچه مری را تحریک کنند و باعث بروز مشکلات گوارشی مثل تهوع شوند.
خواص به دانه
- به دانه برای درمان سرفه، گلو درد، رفع عطش و حرارت معده مفید است؛ به این شکل که ۳۰ گرم به دانه را در نیم لیتر آب بجوشانید و صبح، ظهر و شب یک استکان از آن بنوشید و برای سوزش زبان، مدتی آن را در دهان نگهدارید.
- جویدن به دانه میتواند به بهبود دندانها کمک کند.
- اگر 100 تا 150 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوشانده و روزی چند بار بر پوست بمالید، برای درمان سوختگیها و ترکهای پوست خیلی مفید است.
- لعاب به دانه که با خیس کردن چهار گرم از آن آماده میشود، علاوه بر درمان گلو درد و سرفه، برای زیبایی مو و آهار پارچه هم کاربرد دارد.
- به دانه، ورم معده را درمان میکند; برای این کار باید چهار گرم به دانه را در 120 گرم آب بخیسانید و هم بزنید تا مایعی شبیه سفیده تخممرغ بهدست آید و سپس آن را مصرف کنید.
- ضد تب است.
- اسهال خونی و ساده را درمان میکند.
- برای درمان جراحات گلو مفید است.
- برای درمان ورمهای داخلی بدن کاربرد دارد.
- برای خشکی زبان و دهان مفید است.
- آفتابزدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید.
- جویدن به دانه به تقویت نیروی جنسی کمک میکند.
خواص روغن به
- برای تهیه روغن به، میوه به را تکهتکه کرده و بپزید، سپس آب آن را گرفته و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کنید و بجوشانید تا تمام آب بخار شود و فقط روغن بماند. مراقب باشید که روغن نسوزد.
- برای برطرف کردن زنگ زدگی در گوش مفید است.
- سرگیجه را کاهش میدهد.
- برای درمان زخمهای دهان مناسب است.
- خونریزی ریوی را درمان میکند.
- اسهال مزمن را از بین میبرد.
- به کبد کمک میکند و ورم آن را کاهش میدهد.
- زخم رودهها را درمان میکند.
خواص برگ درخت به
- برای پانسمان زخمهای سطحی یا شستوشوی چشم در هنگام درد، میتوانید از محلول پرقدرت جوشانده برگ درخت به استفاده کنید.
- جوشانده برگ درخت به، بیخوابی را درمان میکند؛ به این صورت که یک مشت از برگهای تازه را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزید، سپس صاف کرده و با شکوفه نارنج یا شکر یا عسل شیرین کنید و قبل از خواب دو قاشق سوپخوری از آن بنوشید.
- جوشانده برگ به (به روش ذکر شده) بهترین راه درمان عصبانیت است.
- زخمها را با جوشانده برگ به شستوشو دهید.
- خواص قابض دارد.
- ضماد…
“““html
- برگ درخت به برای درمان ورم چشم مفید است.
فواید کرک به : اگر گرد سوخته کرک به را روی زخم بگذارید، باعث میشود خونریزی متوقف شود.
فواید شکوفه درخت به
- اگر 30 گرم شکوفه به (تازه یا خشک شده) را در یک لیتر آب با عرق بهار نارنج دم کنید و بنوشید، خواب خوب و راحتی خواهید داشت.
- این شکوفه سردرد را درمان میکند.
- به تقویت معده کمک میکند.
- سینه را صاف و قوی میکند.
- سرفه کودکان را برطرف میکند.
- برای درمان بیخوابی، شکوفه را با آب بهار نارنج مخلوط کنید و قبل از خواب بنوشید.
- هشدار: کرک یا پرزهایی که روی به هستند، هضم آنها سخت است و برای گلوی شما بسیار مضر میباشد؛ بنابراین قبل از خوردن به، حتماً پرزهای روی آن را پاک کنید.
بیشتر بخوانید:
سایت رضیم
“`