“`html
دستور تهیه کیک دو رنگ
کیک دو رنگ انواع مختلفی دارد. یکی از این انواع، کیک زبرا است که در آن دو رنگ سفید و قهوهای با هم ترکیب میشوند. میتوانید در حین پخت، اشکال مختلفی به کیک بدهید تا بعد از آماده شدن، زیباتر شود.
معمولاً طعم قسمت سفید کیک، وانیلی و قسمت قهوهای آن با طعم شکلاتی است. نام دیگر کیک دو رنگ کیک زبرا بوده و تهیهاش بسیار آسان است. با یک بار امتحان کردن، متوجه خواهید شد که چقدر خوشمزه است.
پس هرگز این مقاله را از دست ندهید و تا انتها ما را همراهی کنید.
دستور تهیه کیک زبرا
چطور کیک دو رنگ درست کنیم؟
مواد لازم جهت تهیه کیک دو رنگ:
- تخممرغ ۳ عدد
- شیر ۱ لیوان (میتوانید از ماست هم استفاده کنید، ولی بافت کیک کمی تغییر میکند)
- روغن مایع ۱ لیوان (اگر خواستید میتوانید نصف لیوان هم بریزید)
- شکر ۱ تا ۱.۵ لیوان
- آرد سفید قنادی ۲.۵ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
نحوه پخت کیک دو رنگ
مراحل تهیه کیک دو رنگ:
تخممرغ، شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید تا رنگ آن تغییر کند و قوام بگیرد. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. دو و نیم لیوان آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و سپس به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید.
حالا مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از قسمتها پودر کاکائو الکشده اضافه کنید و هم بزنید. حالا به قسمتی که پودر کاکائو دارد، به همان مقدار آرد اضافه کنید.
توجه کنید که مواد هر دو قسمت باید به طور مساوی باشند وگرنه یکی از قسمتها شل و دیگری سفت میشود. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. از مخلوط سفید یک ملاقه بریزید و بعد یک ملاقه از مواد قهوهای را روی آن بریزید. دوباره یک ملاقه مواد سفید اضافه کنید.
این کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. سپس با خلال دندان از مرکز کیک به سمت بیرون خط بکشید و این کار را به صورت یکی در میان انجام دهید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گرم کنید و قالب را در آن بگذارید.
کیک دو رنگی
توجه داشته باشید که این کیک را میتوانید بدون فر در ماهیتابه هم درست کنید. مواد را در ماهیتابه چربشده بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آماده شود.