بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

به ژاپني (2 نکته مهم)

درختچه به زبان ژاپنی، نام علمی‌اش Chaenomeles japonica است.

همانطور که از نامش پیداست، این درختچه از چین و ژاپن originates. گل‌های زیبا و خوش‌رنگ آن، شامل قرمز، صورتی و سفید، در ابتدای بهار، قبل از باز شدن برگ‌ها، خود را نشان می‌دهند.

این درختچه به راحتی با کمک قلمه قابل تکثیر است.

بهترین زمان برای قلمه‌زنی آن، در شهریورماه است.

پیوند زدن این درختچه بر روی درخت به به خوبی انجام می‌شود و در خاک‌های غنی و مناطق با نور آفتاب کافی به خوبی رشد می‌کند.

منبع : گلستان علی

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل