بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ترشی ذرت : دستور تهیه ۳ مدل ترشی ذرت در منزل + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ترشی ذرت

ترشی ذرت یا ترشی بلال یکی از ترشی‌های زیبا و خوشمزه ایرانی است که معمولاً برای تزیین غذاها تهیه می‌شود. این ترشی علاوه بر ظاهر زیبا، طعم خاص و لذیذی هم دارد. با ما همراه باشید.

دستور تهیه ترشی ذرت مرحله به مرحله

1. دستور تهیه ترشی ذرت ساده

مواد لازم :

  • آب ۶ پیمانه
  • ذرت کامل ۸ عدد بزرگ
  • سرکه سیب ½۴ پیمانه
  • پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
  • شکر ¾پیمانه
  • نمک ¼پیمانه
  • فلفل چیلی قرمز ۷ عدد
  • برگ بوی خشک ۱ عدد

زمان لازم برای آماده‌سازی مواد ترشی ۲ ساعت است.

دستور تهیه :

  1. ۶ پیمانه آب، سرکه، شکر، نمک و برگ بو را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
  2. پیاز را نازک و حلقه‌ای برش بزنید.
  3. پوست ذرت را بکنید و آن‌ها را به شکل حلقه‌ای و نازک برش بزنید.
  4. فلفل چیلی را به صورت طولی برش دهید.
  5. اکنون ذرت و فلفل‌ها را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و روی آن را با مایع سرکه خنک شده پر کنید.
  6. حدود دو ساعت صبر کنید تا مواد خنک شوند، سپس در شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا ترشی آماده شود.

این ترشی را با انواع غذاها می‌توانید سرو کنید… نوش جان …

2. دستور تهیه ترشی بلال شیری

مواد لازم :

  • بلال شیری ۴ عدد
  • فلفل تند ۲ عدد
  • سیر به دلخواه چند حبه
  • سرکه قرمز و نمک به میزان لازم
  • دانه فلفل سیاه و سیاه دانه کمی

دستور تهیه :

  1. شیر بلال‌ها را پوست بگیرید و با کمی آب روی شعله بگذارید تا پخته شوند.
  2. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌ای نازک برش بزنید. برای این کار از یک چاقوی تیز استفاده کنید.
  3. سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. اکنون درون شیشه‌های خشک و تمیز حلقه‌های بلال بچینید، به طوری که یک ردیف بلال بگذارید و روی آن یک ردیف سیر و فلفل بچینید. این کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. (توجه داشته باشید که سیر و فلفل سبز حتماً باید خشک باشند، زیرا در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند.)
  5. سپس مخلوط نمک و سرکه را روی آن بریزید تا تمام مواد در سرکه غوطه‌ور شوند.
  6. در شیشه را ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگه دارید.
  7. پس از دو هفته ترشی بلال شیری شما آماده سرو است.

۳. دستور تهیه ترشی ذرت و فلفل دلمه‌ای

مواد لازم (برای ۸ شیشه کوچک)

  • کنسرو ذرت ۵ قوطی
    “““html
  • گوجه ۴۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد شده ۱ و ۱/۲ فنجان
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ۳/۴ فنجان
  • خیار ریز خرد شده ۱ فنجان
  • پیاز ریز خرد شده ۱ فنجان
  • سرکه سیب ۲ فنجان
  • شکر ۱/۲ فنجان
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • دانه خردل ۱ قاشق چایخوری
  • تخم کرفس ۱ قاشق چایخوری

زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی ۲ ساعت

دستور تهیه :

  1. اول از همه گوجه‌ها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید. دانه‌های گوجه را جدا کنید و میوه را به شکل ریز خرد کنید. (اگر پوست گوجه‌ها سخت جدا می‌شود، می‌توانید آن‌ها را چند دقیقه در آب جوش بگذارید تا پوست‌شان راحت‌تر بیفتد).
  2. فلفل‌های سبز و قرمز را هم بشویید و خرد کنید.
  3. پیاز و خیار را پوست بکنید و آن‌ها را هم خرد کنید.
  4. تمام مواد خرد شده را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید.
  5. سپس کنسرو ذرت به همراه آب آن را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم خوب هم بزنید.
  6. در یک ظرف جداگانه، سرکه، شکر، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این سس را به مخلوط مواد اضافه کنید.
  7. حالا مواد را در یک قابلمه یا تابه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید یک ساعت بپزد تا آب اضافی تبخیر شود.
  8. در این مدت، شیشه‌هایی که می‌خواهید ترشی را در آن‌ها نگه دارید، خوب بشویید و کنار بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
  9. بعد از اینکه آب مواد تمام شد، آن‌ها را در شیشه‌های خشک بریزید، درها را محکم ببندید و در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
  10. این ترشی به خاطر وجود مقداری شکر، طعم ملایمی دارد و زیاد تند نیست.
  11. حداقل بعد از یک هفته می‌توانید ترشی را با انواع غذاها سرو کنید.

چندین مورد از خواص ذرت

  • ذرت سرشار از مواد مغذی است و منبع خوبی از فیبر به حساب می‌آید که به درمان مشکلات گوارشی مثل یبوست کمک می‌کند و همچنین از سرطان روده نیز جلوگیری می‌کند.
  • همچنین ذرت دارای ویتامین‌های زیادی است که به سلامتی کمک می‌کند و حاوی مواد معدنی مثل فسفر، منیزیم، منگنز، روی، آهن و مس می‌باشد.
  • ذرت منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که در مقابله با رادیکال‌های آزاد که موجب سرطان می‌شوند بسیار مؤثرند.
  • نام این گیاه در زبان انگلیسی corn و در عربی ذرت و بلال است.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله

ترشی لوبیا سبز | دستور تهیه متفاوت برای تهیه یک ترشی خاص

۲ روش برای تهیه ترشی موسیر (موسیر تازه و خشک )

نگهداری ترشی در ظروف پلاستیکی ممنوع

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل