بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ترشی هفت بیجار : ترشی محبوب و فوری گیلانی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ترشی گل کلم مخلوط _ ترشی هفت بیجار

همانطور که می‌دانید همه سبزیجات این ترشی خواص بسیار زیادی دارند و همچنین سیر هم خواص خاص خود را دارد. تهیه ترشی از سبزیجات باعث کاهش خواص آن‌ها نمی‌شود و آب ترشی نیز شامل تمامی املاح، ویتامین‌ها و فیبرهای سبزیجات استفاده‌شده در آن است. با رضیم همراه باشید.

فوت و فن یک ترشی هفت بیجار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار

  • بادمجان 2 کیلو
  • فلفل قلمی تند 2 عدد
  • ادویه ترشی 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای 500 گرم
  • نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 1 بوته
  • گوجه‌فرنگی نارس 300 گرم
  • آبغوره یا سرکه 500 گرم
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • سبزی معطر 250 گرم

دستور تهیه ترشی گیلانی

  1. اول بادمجان خام را رنده یا ساطوری کنید. سپس آن را در یک تنظیف بگذارید و فشار دهید تا آبش گرفته شود.
  2. گوجه‌فرنگی‌ها را که بهتر است نیم‌رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد کنید.
  3. حالا سبزی‌های معطر را نیز خیلی ریز کنید.
  4. هر چه سبزی‌ها ریزتر شوند، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد.
  5. سیر را رنده کنید و فلفل تند را خرد یا چرخ کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم ریز خرد کرده و با نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره مخلوط کنید.
  6. در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده، گوجه‌فرنگی‌های خردشده، سبزی‌های خردشده، سیر، فلفل دلمه‌ای و فلفل تند را بریزید و مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن اضافه کنید.
  7. درپوش ظرف را محکم ببندید تا اکسیژن وارد نشود و ترشی خراب نشود.
  8. ترشی نیازی به گذشت زمان ندارد و از همان لحظه قابل مصرف است.

نکات تکمیلی در مورد ترشی هفت بیجار

  • ترشی هفت بیجار جزو ترشیجات و شورهاست.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود 1 ساعت و 0 دقیقه است.
  • ترشی هفت بیجار را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.
  • توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب است.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق‌العاده

دستور تهیه ترشی لبنانی تند و ترش

دستور تهیه ترشی زیتون شور

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل