بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ترشی پیاز بندری را در ۲ مرحله درست کنید

“`html

ترشی پیاز یکی از محبوب‌ترین ترشی‌های ایرانی است که معمولاً همراه با غذاهای اصلی سرو می‌شود. این ترشی انواع مختلفی دارد، اما یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها به منطقه جنوب ایران مربوط می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه ترشی پیاز بندری را به اشتراک می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز بندری

برای درست کردن این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

پیاز کوچک نیم کیلو
سیر ۳ حبه
سرکه ۳ فنجان
نعناع خشک یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

رسپی ترشی پیاز بندری

برای تهیه این ترشی بندری، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی پیازها

ابتدا پیازها را به خوبی بشویید و با پوست در کاسه‌ای پر از آب بگذارید تا به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد. در این مدت، دو بار آب کاسه را عوض کنید. این کار باعث می‌شود که بوی پیاز از بین برود.

بعد از یک روز، پوست پیازها را جدا کرده و آن‌ها را با یک دستمال تمیز کنید. دقت کنید که پیازها نباید خیس باشند چون ممکن است ترشی کپک بزند.

بیشتر بخوانید: ترشی بادمجان و موسیر جنوبی

مرحله دوم: ترکیب مواد

در این مرحله پیازها را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید.

سپس سرکه، سیر، نمک، فلفل و نعناع خشک را به آن اضافه کنید.

در را به خوبی ببندید و ظرف را چندبار تکان دهید تا تمام پیازها به سرکه و ادویه‌ها آغشته شوند.

سپس ظرف ترشی را در دمای خنک و دور از نور خورشید قرار دهید.

بعد از ۲ هفته، ترشی آماده شده است.

بیشتر بخوانید: رسپی پیاز پرورده خانگی

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی فلفل تند چرخ شده

نکات کلیدی برای تهیه ترشی پیاز بندری:

  • اگر از پیاز درشت استفاده می‌کنید، آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بدهید یا به ۴ قسمت تقسیم کنید.
  • اگر دوست دارید از ادویه‌های بیشتری استفاده کنید، می‌توانید تخم گشنیز، سیاه‌دانه، گلپر، میخک، رازیانه، هل و خردل را اضافه کنید.
  • اگر ظرف ترشی را در محیط گرم نگهداری کنید، پیازها خیلی زود نرم می‌شوند، بنابراین بهتر است آنها را در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر می‌خواهید پروسه تهیه را سریع‌تر کنید، می‌توانید پیازها را چند دقیقه بپزید، اما این کار باعث می‌شود پیازها تردی خود را از دست بدهند.
  • می‌توانید…

“““html

  • در این ترشی بندری، از رب انار و کمی شکر هم استفاده کنید.
  • پیاز بنفش و پیاز سفید به خوبی برای تهیه این ترشی مناسب هستند.
  • بهتر است پیازهایی با اندازه مشابه انتخاب کنید تا ترشی زیباتر به نظر برسد.
  • می‌توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان به جای نعناع استفاده کنید.
  • در ترشی پیاز بندری، می‌توانید از کلم قرمز هم بهره ببرید تا طعم آن بهتر شده و رنگ قرمز کلم، ترشی را جذاب‌تر کند.
  • برای تهیه این ترشی می‌توانید از سرکه سفید یا سرکه قرمز استفاده کنید.
  • برای خوش‌رنگ‌تر شدن ترشی، کمی لبوی خرد شده به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه ترشی زودتر آماده شود، می‌توانید پیازها را به شکل حلقه‌ای برش بزنید. با این روش فقط یک هفته زمان نیاز دارید تا ترشی آماده شود.
  • بیشتر بخوانید: آیا زیتون شکسته بهتر است یا سالم؟

    در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه ترشی پیاز بندری را با تمام نکات ارائه می‌دهیم. حتما این ترشی آسان و خوشمزه را درست کنید و در کنار غذاهایی مثل آبگوشت نوش جان کنید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل