بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ترفندهای از بین بردن نفخ هر کدام از حبوبات؛ ساده و سریع

“`html

حبوبات مانند نخود، لوبیا و عدس پر از فیبر، پروتئین و مواد معدنی هستند و برای سلامتی بسیار مفیدند. ولی بسیاری از افراد به دلیل نفخ شکم، از خوردن آن‌ها دوری می‌کنند. در این مقاله از مجله رضیم به شما نشان می‌دهیم که چطور می‌توانید نفخ حبوبات را به راحتی کاهش دهید.

۱- کاهش نفخ لوبیا با نمک

لوبیا چیتی و لوبیا قرمز از حبوبات پرکاربرد در آشپزی هستند. برای کاهش نفخ آن‌ها می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید. یکی از ساده‌ترین روش‌ها، استفاده از نمک است.

برای این کار کافی است کمی نمک به آب لوبیا اضافه کنید. این کار به کاهش نفخ کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: روش مناسب برای فریز کردن حبوبات پخته و زمان نگهداری

۲- کاهش نفخ عدس با آبلیمو

عدس نیز مانند دیگر حبوبات حاوی قندهای پیچیده‌ای است که هضم آن‌ها برای بدن دشوار است.

این مسئله مخصوصاً برای کسانی که مشکلات روده‌ای دارند می‌تواند دردسرساز باشد. قندهای موجود در عدس در روده بزرگ تخمیر می‌شوند و گاز تولید می‌کنند که باعث نفخ می‌شود. همچنین فیبر موجود در عدس هم می‌تواند موجب تولید گاز شود.

برای کاهش نفخ عدس، یکی از روش‌های ساده و موثر، استفاده از آبلیمو است. کافی است مقداری آبلیمو به آب که عدس‌ها در آن خیسانده شده‌اند، اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای عالی برای نگهداری طولانی‌مدت حبوبات

۳- کاهش نفخ نخود با خیار

نخود یکی دیگر از حبوبات پرمصرف در آشپزی است. برای کاهش نفخ نخود نیز روش‌های زیادی وجود دارد. یکی از ساده‌ترین روش‌ها، اضافه کردن کمی خیار به ظرف نخود است.

خیار حاوی آنزیم‌هایی است که به هضم پروتئین‌ها کمک می‌کنند و می‌توانند گازهای تولید شده در روده را کاهش دهند. همچنین، خیار به دلیل داشتن آب زیاد، باعث نرم شدن نخود می‌شود.

برای استفاده از این روش، کافی است خیار را بشویید و برش بزنید و آن را به ظرف نخود و آب اضافه کنید.

روش دیگر کاهش نفخ نخود با خیار، استفاده از آن در هنگام پخت است. کافی است چند تکه خیار را در هنگام پخت نخود به قابلمه اضافه کنید و بعد از پخت آن‌ها را خارج کنید.

امیدواریم این مقاله از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید بوده و با روش‌های ساده‌ای که معرفی کردیم بتوانید نفخ حبوبات خود را کاهش دهید.

اگر شما هم روش‌های دیگری برای کاهش نفخ حبوبات دارید، خوشحال می‌شویم که این نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل