“`html
اگر تاکنون راههای مختلفی را برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم امتحان کردهاید و هیچکدام به نتیجهای که میخواستید نرسیدید، پیشنهاد میکنیم روشی که در این مقاله آوردهایم را تست کنید. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ به شما آموزش میدهیم که چگونه وقتی بادمجان سرخ میکنیم، روغن کمتری استفاده کنیم.
سرخ کردن بادمجان با یک قاشق روغن
سرخ کردن بادمجان معمولاً به روغن زیادی نیاز دارد و به همین خاطر خیلی از افراد آن را از رژیم غذایی خود حذف کردهاند. در این بخش میتوانید با مراحل سرخ کردن بادمجان با یک قاشق روغن آشنا شوید.
مرحله اول: تلخی بادمجانها را بگیرید
برای شروع بادمجانها را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس مقداری نمک روی بادمجانها بپاشید و آنها را در کیسه فریزر بگذارید. درب کیسه را محکم ببندید و حدود نیم ساعت صبر کنید.
مرحله دوم: بادمجانها را در آب یخ قرار دهید
بعد از نیم ساعت، مقداری آب سیاه در کیسه جمع میشود. حالا بادمجانها را از کیسه خارج کنید. در یک ظرف مقداری آب سرد بریزید و چند تکه یخ به آن اضافه کنید. سپس بادمجانها را در آب یخ بگذارید تا چند دقیقه بمانند و تلخی آنها گرفته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده
مرحله سوم: بادمجانها را فشار دهید
بعد از چند دقیقه بادمجانها را از آب بیرون بیاورید و با دو دست کاملاً فشار دهید تا تلخی و آب اضافی آنها گرفته شود.
مرحله چهارم: بادمجانها را سرخ کنید
یک قاشق روغن در تابه بریزید و با یک برس آن را به خوبی در تابه پخش کنید. قبل از اینکه شعله گاز را روشن کنید، بادمجانها را به آرامی داخل تابه بچینید. با همان برس که روغن را پخش کردید، روی بادمجانها هم کمی بزنید.
درب تابه را بگذارید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. مهم است که در این مرحله درب تابه را قبل از سرخ شدن یک سمت بادمجانها برندارید چون این کار بخار داخل تابه را خارج میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک بادمجان خوشمزه؛ به روش فرانسوی
مرحله پنجم: بادمجانها را برگردانید
صبر کنید تا یک سمت بادمجانها به خوبی سرخ شود، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. با این روش میتوانید بادمجانها را با کمترین روغن سرخ کرده و از طعمشان لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
- برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن حتماً از تابه نچسب استفاده کنید. اگر تابه شما قدیمی شده باشد، این روش خیلی مؤثر نخواهد بود.
- قبل از سرخ کردن بادمجان حتماً کمی نمک به آن بزنید. این کار تلخی بادمجان را کم کرده و مقدار روغن جذب شده را کاهش میدهد.
- یادتان باشد که سرخ کردن بادمجان بدون روغن ممکن نیست، اما با این روش میتوانید تنها با ۱ قاشق روغن آنها را سرخ کنید.
- برای اینکه بادمجانها به خوبی سرخ شوند، درب تابه را بگذارید و بگذارید یک سمت بادمجان کاملاً طلایی شود. بعد درب تابه را بردارید و بادمجانها را برگردانید.
- برای سرخ کردن بادمجان، همیشه از بادمجان تازه استفاده کنید.
“““html
- بادمجان کهنه معمولاً برای سرخ کردن به روغن بیشتری نیاز دارد.
- اگر از روشهای دیگری برای سرخ کردن بادمجان استفاده کردهاید و بادمجان روغن زیادی به خود گرفته است، حتماً آن را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. روش دیگری برای کاهش روغن بادمجان این است که آن را در آب جوش قرار دهید و چند دقیقه بجوشانید، سپس بادمجانها را آبکش کنید و در غذا بریزید.
- برخی افراد برای سرخ کردن بادمجان با روغن کمتر از سفیده تخممرغ استفاده میکنند. در این روش، ابتدا باید با نمک تلخی بادمجانها را بگیرید و سپس آنها را فشار دهید. یک عدد سفیده تخممرغ را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. سپس بادمجانها را در سفیده تخممرغ بزنید.
در این مقاله بهترین روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن را معرفی کردیم. به یاد داشته باشید که با این روش، ظاهر و طعم بادمجانها دقیقاً مثل زمانی که آنها را در روغن زیاد سرخ میکنید، طلایی و خوشرنگ خواهد شد. اگر تجربهای در تهیه این روش سرخ کردن بادمجان دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.