بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

ترکیبات اصلی سالاد ازمه با رنگ متفاوت و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

مواد لازم برای سالاد ازمه ترکیه‌ای

این سالاد مناسب برای ۴ نفر است.
گوجه فرنگی رسیده ۶ عدد
فلفل دلمه‌ای (هر رنگی) ۵ عدد
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱ دسته
نعناع تازه ۱ بسته کوچک یا ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شربت انار ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴-۵ قاشق غذاخوری
آب نصف لیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد ازمه

توجه: شما می‌توانید این سالاد را طبق سلیقه‌تان تغییر دهید. اگر فلفل دلمه‌ای را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید. همچنین، اگر شربت انار ندارید، می‌توانید خودتان تهیه کنید و اگر خواستید مقدار سیر را کاهش دهید.
ابتدا سبزیجات را آماده کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بکنید و به چند تکه برش دهید و قسمت‌های زرد رنگ را جدا کنید. پیاز و فلفل‌ها را هم به چند تکه خرد کنید. جعفری و نعناع را خوب بشویید و همه این‌ها را در میکسر بریزید.
اگر میکسر ندارید، می‌توانید این مواد را با رنده درشت رنده کنید.
پوره گوجه‌فرنگی، روغن زیتون، آب لیمو، شربت انار، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید. سیر را ریز رنده کرده و همه چیز را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود، سپس کنار بگذارید.

میکسر را روشن کنید و سبزیجات را کمی خرد کنید. خیلی زیاد مخلوط نکنید تا سبزیجات خیلی ریز نشوند. حالا مخلوط پوره را اضافه کنید و کمی دیگر ترکیب کنید.
سالاد را در یک کاسه بریزید و طعم آن را تنظیم کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید کمی آب لیموی بیشتری اضافه کنید و بگذارید سالاد حداقل ۱ ساعت در یخچال بماند تا طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند و بعد سرو کنید.
این سالاد بسیار سالم و کم کالری است و سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است. پیشنهاد می‌کنم حتماً این سالاد خوشمزه را امتحان کنید، زیرا معمولاً برای کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند، خوردن سالاد توصیه می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل