بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

تکنیک خرید انار شب یلدا/ چگونه بفهمیم انار قرمز است؟

“`html

چگونه بفهمیم انار قرمز است ؟

تشخیص انار خوب ممکن است کمی دشوار باشد. چطور می‌توانیم از ظاهر این میوه درباره کیفیت آن قضاوت کنیم؟

تشخیص انار قرمز و شیرین

شناسایی انار قرمز و شیرین چندان پیچیده نیست.

اگرچه ممکن است در این کار کمی دچار اشتباه شوید، اما اگر چند نکته ساده را در نظر بگیرید، به راحتی می‌توانید اناری خوشمزه با دانه‌های سرخ و یاقوتی انتخاب کنید. اما چگونه می‌توان انار خوب را تشخیص داد؟

برای شناسایی یک انار خوب نیازی به شکافتن آن نیست. لزومی ندارد در مغازه انارها را از هم باز کنید تا مطمئن شوید دانه‌های آن سرخ هستند.

ظاهر انار رسیده همه چیز را نشان می‌دهد. انار رسیده با دانه‌های قرمز، طعم و بوی خوبی دارد.

ظاهر انار باید کاملاً سالم باشد. با این تکنیک، تشخیص انار خوب بسیار ساده می‌شود.

هر دانه انار را به دقت بررسی کنید و اگر پوست آن چروکیده یا پوسیده، لکه‌دار یا سوراخ شده باشد، بدانید که انار بی‌کیفیتی است. این انارها را نخرید.

به جای آن، اناری با پوست سالم، یکدست و بافتی متراکم انتخاب کنید. چنین اناری باید دانه‌های سرخ و یاقوتی داشته باشد که برای ذائقه شیرین شما مناسب است.

حتی می‌توانید از بوی پوست انار هم درباره دانه‌های درون آن قضاوت کنید. اما نکته اصلی در انتخاب و تشخیص انار خوب، ظاهر آن است.

زمانی که دانه‌های انار کاملاً رسیده و آبدار باشند، به فضای بیشتری احتیاج دارند و داخل پوست ضخیم انار نمی‌توانند جا شوند.

این دانه‌های آبدار فشار می‌آورند و باعث می‌شوند که انار شکل مکعبی به خود بگیرد. به نظر می‌رسد سطح آن برجسته است و دانه‌های سرخ می‌خواهند خود را به بیرون پرتاب کنند. انار نارس قاعدتاً گرد به نظر می‌رسد.

البته میان شکل گرد و مربع تفاوت زیادی وجود ندارد. فقط باید کمی با دقت به انار رسیده در مغازه نگاه کنید تا درباره ظاهر آن قضاوت کنید.

تشخیص انار خوب از روی پوست آن

بد نیست بدانید انار نارس و سفید ممکن است کمی سبز روی پوستش داشته باشد، در حالی که اناری که کاملاً رسیده و آماده برداشت است، رنگ قرمز یکنواختی از متوسط تا تیره خواهد داشت.

بجز ظاهر انار، راه‌های مختلفی برای تشخیص انار خوب و قرمز وجود دارد. یکی از روش‌های معتبر، توجه به رنگ پوست انار است.

هر چقدر پوست انار دارای رنگ قرمز تیره‌تر باشد، دانه‌های درون آن نیز معمولاً قرمزتر با طعم بهتری از شیرینی و آبداری دارند.

این سرخی انار نوع خاصی دارد. اگر اهل فن باشید، در همان نگاه اول می‌توانید رنگ انارهای سرخ را قضاوت کنید.

هر چقدر پوست انار سرخ‌تر باشد، به احتمال زیاد دانه‌های یاقوتی‌تری دارد.

تشخیص انار خوب از روی ابعاد آن

اما همیشه نباید به ظاهری که گاهی سرخ‌ترین انارها دارند اعتماد کنید، زیرا ممکن است ظاهر چندان جالبی نداشته باشند. یکی از راه‌های ساده‌تر توجه به اندازه انار است.

انارهای بزرگ‌تر دانه‌های رسیده‌تری دارند. این انارها احتمالاً طعمی شیرین و دلپذیر دارند.

بنابراین، حتماً درباره وزن انار قضاوت کنید. انارهای بزرگ باید سنگین باشند. انار بزرگ و سبک وزن دانه‌های آبدار خوبی ندارد.

اما انار بزرگ و سنگین، پر از دانه‌های آبدار و شیرین است.

تشخیص انار خوب از روی کلاهک آن

گاهی می‌توانید به کلاهک انار توجه کنید. این
“`

کلاهک انار با آن شکل ساده‌اش را نادیده نگیرید.

کلاهک انار کاملاً رسیده و شیرین باید شکلی خوب و تمیز داشته باشد. اگر کلاهک چروک و داخل آن کثیف باشد، احتمالاً انار خراب است و قطعاً طعم خوبی برای شما نخواهد داشت.

نکات مهم

در نهایت در خرید انار مناسب برای شب یلدا به این نکات توجه کنید:

  • اناری که پوست آن ترکیده است، نخرید. برخلاف تصور شما، اناری که پوستش ترک خورده، لزوماً رسیده نیست و ممکن است آب دانه‌هایش کم شده باشد. انار خوب باید ظاهری یکدست و بدون ترک داشته باشد.
  • رنگ انار باید قرمز باشد. اگر نوع انار زرد است، باید زرد یکدست و بدون لکه باشد؛ زیرا لکه‌ها نشان‌دهنده آفتاب‌سوختگی هستند و دانه‌های زیر آن بی‌رنگ و کم‌آب خواهند بود.
  • پوست انار باید سفت و محکم باشد و نباید زخمی یا لکه‌دار باشد. اگر پوست انار شل بود، ممکن است دانه‌های آن کم آب و خراب شده باشند.
  • یکی از راه‌های تشخیص انار خوب از بد، وزن کردن آن است.
  • برای این کار، انار را در دست بگیرید. اگر سنگین به نظر برسد، یعنی انار پر آب و دانه است.
  • کلاهک یا قسمت بالایی انار که به آن گل یا گلوی انار هم می‌گویند، یکی از معیارهایی است که مردم برای تشخیص انار خوب به آن توجه می‌کنند.
  • مانند هندوانه، به انار ضربه بزنید و به صدای آن گوش کنید. اگر صدای تق تق بدهد، احتمالاً انار رسیده و پر آب است.
  • به انتهای انار، جایی که از درخت چیده شده است، نگاهی بیندازید. اگر زرد باشد، یعنی انار رسیده است و اگر سبز باشد، هنوز باید صبر کنید تا برسد.
  • تشخیص انار خوب از بد از طریق انتهای انار بیشتر زمانی مفید است که محصول از درخت چیده می‌شود.

منبع: سلام نو

بیشتر بخوانید

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل