بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

جوانه سبز وسط پیازها را بخوریم یا نه ؟ (2 نکته مهم)

آیا جوانه سبز وسط پیاز خطرناک است؟

آیا می‌توانید پیاز جوانه‌زده بخورید؟ آیا جوانه‌ها به این معنا هستند که پیاز را باید دور بیندازید؟

زمانی که می‌خواهید پیازی را برای پخت غذا بردارید، ممکن است متوجه جوانه سبز عجیبی شوید که از وسط آن بیرون آمده است. اما قبل از اینکه آن پیاز را دور بیاندازید، بهتر است چند نکته را مدنظر داشته باشید.

وقتی پیاز جوانه می‌زند، چه اتفاقی می‌افتد؟

ساقه سبزی که از وسط پیاز شما بیرون می‌آید، جوانه گیاه پیاز است و هدف آن رشد گیاهان جدید است. این یکی از روش‌هایی است که بسیاری از باغبان‌ها از آن استفاده می‌کنند تا همیشه از پیاز‌های خود بهره‌مند شوند و نیازی به خرید بذر از نو نداشته باشند. پس نگران نباشید، این یک روش طبیعی از طرف طبیعت است.

آیا جوانه‌های پیاز سمی هستند؟

موضوع سمی بودن پیاز جوانه زده، موضوعی است که در زمان‌های قدیم بیشتر درباره‌اش بحث می‌شد.

تحقیقات در سال 2020 نشان داد که جوانه زدن پیاز در مدت 2 تا 8 روز، منجر به افزایش چشمگیر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در آن می‌شود. در واقع، پیاز جوانه‌زده ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی بیشتری دارد و می‌تواند به عنوان یک منبع خوب از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی به حساب بیاید.

علاوه بر این، یک تحقیق دیگر نشان داده است که پیاز قرمز جوانه‌زده در مقایسه با پیاز جوانه‌نزده، غلظت بالاتری از کوئرستین دارد. این احتمالاً به دلیل آسیب دیدن دیواره‌های سلول در زمان جوانه زدن و در پی آن افزایش رادیکال‌های آزاد است. پیاز‌های قرمز، بنفش و زرد، نسبت به انواع سفید، مقدار بیشتری کوئرستین دارند. از طرفی، عواملی مثل نوع پیاز و شرایط رشد نیز بر ترکیبات آن تأثیرگذارند.

جالب است بدانید که در بلاروس، مردم پیاز را در آب می‌گذارند تا جوانه بزند و سپس آن را مصرف می‌کنند. همچنین در ایالات متحده، از جوانه‌های پیاز برای پخت و پز استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل