بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

جوش شیرین و لیمو : ۸ فایده بی نظیر مصرف جوش شیرین و لیمو ترش (2 نکته مهم)

خواص نوشیدن جوش شیرین و لیمو

ترکیب آب لیمو و جوش شیرین دارای چندین فواید سلامتی است که شامل تمیز کردن بدن، تنظیم سطح PH، بهتر شدن هضم، تقویت سیستم ایمنی، کمک به سلامت قلب، حفاظت از پوست، بهبود سلامت کبد و کمک به پیشگیری از بیماری های مزمن می‌شود.

در سال‌های اخیر، درمان‌های زیادی محبوب شده‌اند، اما استفاده از جوش شیرین و لیمو برای سال‌ها در میان طرفداران سلامتی طبیعی شناخته شده است.

این دو ماده هر کدام خواص درمانی خاصی دارند و وقتی با هم مصرف شوند، تأثیرگذارتر می‌شوند.

برای مثال، آب لیموی تازه که از میوه لیمو گرفته می‌شود، سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است و به تقویت سیستم ایمنی بدن و ادرارآوری کمک می‌کند.

  • لیمو مملو از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و با وجود طعم ترش آن، به محبوبیتش در آشپزی و درمان‌های سلامتی افزوده است.
  • جوش شیرین، که به آن بی کربنات سدیم هم می‌گویند، هم کاربردهای زیادی در آشپزی دارد و هم به عنوان یک درمان شناخته می‌شود.

خاصیت قلیایی جوش شیرین معروف است و به همین خاطر، افراد برای کاهش مشکلات اسیدی از جمله هضم بد و سوزش معده از آن استفاده می‌کنند.

جوش شیرین می‌تواند PH بدن را تنظیم کند و به حالت تعادل برگرداند. اما مهم است که قبل از اضافه کردن جوش شیرین به رژیم غذایی خود با پزشک یا یک متخصص سلامت مشورت کنید.

جوش شیرین ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد و برای همه افراد مناسب نیست.

طرز تهیه نوشیدنی جوش شیرین با آبلیمو

برای درست کردن نوشیدنی جوش شیرین و آب لیمو ، کافی است یک قاشق چای خوری جوش شیرین و آب نصف لیمو را به یک لیوان آب معدنی اضافه کنید.

برای اینکه حداکثر تأثیر را ببینید، بهتر است این نوشیدنی را صبح با معده خالی بنوشید تا از فواید آن در طول روز بهره‌مند شوید!

توصیه می‌شود که این نوشیدنی را نزدیک به وعده‌های غذایی ننوشید زیرا اثرش کمتر خواهد شد.

فواید جوش شیرین و آبلیمو برای سلامتی

از مزایای نوشیدن جوش شیرین و آب لیمو می‌توان به بهبود متابولیسم، تنظیم بهتر سطح pH، روده سالم‌تر، کاهش خطر بیماری‌های مزمن، بهبود سلامت قلب و تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد.

1. سطح PH متعادل

بسیاری از افراد مهم بودن تنظیم اسید در بدن را نادیده می‌گیرند، اما حفظ pH متعادل برای سلامت کلی ضروری است.

بی کربنات سدیم به عنوان یک ماده قلیایی شناخته می‌شود که می‌تواند سطح اسید را کاهش دهد و به بهبود مشکلاتی مانند سوزش معده یا سوء هاضمه کمک کند.

این مسئله در یک مطالعه توسط دکتر بورلی بوت در دانشگاه ویرجینیا تأیید شده است.

همچنین اسید سیتریک موجود در لیمو بعد از هضم خاصیت قلیایی دارد!

عوارض خوردن جوش شیرین با آب

2. مراقبت از پوست

طبق پژوهشی که در مجله کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده، آب لیمو دارای آنتی‌اکسیدان‌های زیادی است.

این مقدار زیاد آنتی‌اکسیدان و اسید سیتریک می‌تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد و از آسیب رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری کند.

این برای پوست بسیار مفید است و می‌تواند علائم پیری را کندتر نشان دهد، لکه‌های آفتاب سوختگی و چین و چروک‌ها را کم کند و به پوست درخشش سالمی بدهد.

استفاده از جوش شیرین در طب سنتی

3. کاهش وزن

هیچ ارتباط مستقیمی بین جوش شیرین و آب لیمو و کاهش وزن دیده نمی‌شود، اما برخی شواهد نشان می‌دهند که جوش شیرین می‌تواند در حین تمرین باعث افزایش انرژی و استقامت شود.

این افزایش انرژی می‌تواند به شما کمک کند تا بیشتر فعالیت کنید و متابولیسم شما را حتی در زمان استراحت نیز بالا نگه دارد.

اگرچه کاهش وزن یکی از نتایج جانبی این نوشیدنی است، اما می‌تواند در تلاش شما برای کاهش وزن مؤثر باشد.

ترکیب جوش شیرین و لیمو ترش

4. خواص پاک کننده بدن

آبلیمو از قدیم به عنوان یک ماده ادرارآور شناخته شده است و به بدن کمک می‌کند تا ادرار بیشتری تولید کند.

این موضوع به دفع سموم، نمک‌ها، چربی‌ها و آب اضافی از بدن کمک می‌کند که برای کلیه‌ها بسیار مفید است و فشار کمتری به آن‌ها وارد می‌کند.

علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده در مجله BMC Urology نشان داده است که آبلیمو می‌تواند به جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک کند، یعنی مواد سخت و سنگی در مثانه و مجاری ادراری.

مضرات مصرف جوش شیرین و لیمو

5. مراقبت از دندان‌ها با نوشیدنی جوش شیرین و آبلیمو

بسیاری از افراد به طور سنتی از این ترکیب برای سفیدتر کردن دندان‌ها استفاده می‌کنند، اما خاصیت سایندگی آن می‌تواند برای دندان‌ها مضر باشد.

در ابتدا ممکن است لکه‌ها و میزان اسیدیته دندان‌ها را کاهش دهد، اما استفاده از این نوشیدنی به عنوان خمیر دندان روش امن‌تری نیست.

جوش شیرین و آبلیمو به طور گسترده‌ای در سفید کردن دندان‌ها به کار می‌رود.

نحوه استفاده از جوش شیرین در طب سنتی

6. بهبود هضم

ترکیب جوش شیرین و آبلیمو یک آنتی‌اکسیدان قوی است و می‌تواند به سرعت علائم سوءهاضمه، نفخ زیاد، گرفتگی شکم و سوزش معده را کاهش دهد.

این نوشیدنی با جلوگیری از التهاب در روده، که یک عامل کلیدی در سیستم ایمنی بدن است، می‌تواند سلامتی روده شما را به خوبی بهبود دهد.

یک مطالعه یک‌ساله از دانشکده پزشکی آلبرت اینشتین در نیویورک نشان داد که مصرف بی کربنات سدیم برای بیماران مبتلا به اسیدوز خفیف که از بیماری مزمن کلیه رنج می‌بردند، می‌تواند قدرت عضلات پا را تقویت کند.

جوش شیرین و تأثیر آن بر سلامت بدن

7. سلامت قلب

تحقیقات نشان داده‌اند که نوشیدن آب همراه با جوش شیرین می‌تواند به تنظیم سطح کلسترول «بد» کمک کند و سطح کلسترول HDL یا کلسترول خوب را افزایش دهد.

این موضوع می‌تواند احتمال ابتلا به آترواسکلروز را کاهش دهد و خطر سکته مغزی و حمله قلبی را پایین بیاورد.

جوش شیرین چه کاربردهایی دارد؟

8. تقویت سیستم ایمنی بدن

آبلیمو به عنوان یک ضد میکروب معروف است و می‌تواند از بروز بیماری‌ها و عوامل بیماری‌زا در روده و سایر نقاط بدن جلوگیری کند.

همچنین، با استفاده از جوش شیرین می‌توانید pH بدن را افزایش دهید و از بروز مشکلات اسیدی و بیماری‌های مربوط به آن پیشگیری کنید.

استفاده از جوش شیرین برای تسکین درد و گزیدگی

توجه:

جوش شیرین می‌تواند تأثیرات قلیایی قوی‌تری در بدن ایجاد کند و به عنوان یک داروی طبیعی شناخته می‌شود.

قبل از اینکه از این روش درمانی استفاده کنید، حتماً با پزشک یا یک متخصص مشورت کنید.

بیشتر بخوانید :

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل