بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

حبوبات و منابع غذایی سرشار از ویتامین A (2 نکته مهم)

منابع غذایی دارای ویتامین A

ویتامین A یکی از ویتامین‌های مهمی است که در چربی حل می‌شود و خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارد. این ویتامین می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و سلامت چشم‌ها و پوست را تضمین کند. همچنین در رشد مژه‌ها نیز موثر است.

این ویتامین در بسیاری از غذاها وجود دارد، بنابراین کمتر کسی ممکن است با کمبود آن مواجه شود، بجز افرادی که تغذیه مناسبی ندارند.

حبوبات و منابع غذایی سرشار از ویتامین A

1. لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی یکی از حبوباتی است که دارای ویتامین A می‌باشد و می‌توان از آن در سالاد و سوپ استفاده کرد.

2. نخود

نخود نیز حبوباتی است که ویتامین A دارد و می‌توان آن را پخته یا در سالاد میل کرد.

میوه های سرشار از ویتامین A

مطالعات نشان می‌دهد که بیشتر میوه‌هایی که رنگ‌های زرد، نارنجی و قرمز دارند، منابع خوبی از ویتامین A هستند.

3. انبه

انبه یکی از میوه‌های خوشمزه و سرشار از ویتامین A است که می‌توان به راحتی از آن در تهیه اسموتی و سالاد میوه استفاده کرد.
مقدار ویتامین A در 100 گرم انبه: 54 میکروگرم

4. گریپ فروت

اگر به دنبال یک منبع طبیعی خوب از ویتامین A هستید، گریپ فروت صورتی و قرمز می‌تواند گزینه مناسبی باشد و می‌توانید از آن برای تهیه آبمیوه و اسموتی استفاده کنید.
مقدار ویتامین A در 100 گرم گریپ فروت: 58 میکروگرم

5. هندوانه

هندوانه نیز منبع خوبی از ویتامین A است که می‌توان از آن در تهیه انواع آبمیوه، اسموتی و سالاد میوه استفاده کرد.
مقدار ویتامین A در 100 گرم هندوانه: 28 میکروگرم

6. زردآلو

زردآلو و همچنین برگه زردآلو خشک هر دو منابع غنی از ویتامین A طبیعی هستند.
مقدار ویتامین A در 100 گرم زردآلو: 96 میکروگرم

7. نارنگی

نارنگی یکی از مرکباتی است که ویتامین A زیادی دارد و بسیار خوشمزه است.
مقدار ویتامین A در 100 گرم نارنگی: 34 میکروگرم

8. شلیل

شلیل یکی دیگر از میوه‌های شامل ویتامین A است که می‌توان از آن برای تهیه اسموتی و سالاد میوه استفاده کرد.
مقدار ویتامین A در 100 گرم شلیل: 17 میکروگرم

سبزیجات دارای ویتامین A

9. سیب زمینی شیرین

اگر به دنبال منبع خوبی از ویتامین A می‌گردید، سیب‌زمینی شیرین گزینه مناسبی است.
در هر 100 گرم سیب‌زمینی شیرین پخته، 1043 میکروگرم ویتامین A وجود دارد.

10. کدو

تمام انواع کدوها، از کدو تنبل و کدو سبز تا کدو حلوایی، دارای ویتامین A هستند.
در هر 100 گرم کدو پخته، 558 میکروگرم ویتامین A وجود دارد.

11. هویج

هویج یکی از معروف‌ترین سبزیجات است که هم به صورت پخته و هم خام مصرف می‌شود و می‌توان آن را در سوپ‌ها و غذاها استفاده کرد.
در هر 100 گرم هویج پخته، 852 میکروگرم ویتامین A وجود دارد.

12. فلفل دلمه‌ای قرمز

فلفل دلمه‌ای قرمز نیز یکی دیگر از خوراکی‌های پر ویتامین A است که می‌توانید آن را هم خام و هم پخته میل کنید.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل