بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

خواص بی نظیر بادام برای بهبود درد و گرفتگی مفاصل (2 نکته مهم)

خواص بادام درختی برای مفاصل

بادام دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی است. در مقاله‌ای تحت عنوان خواص بادام، از کنترل وزن تا سلامت قلب به‌طور مستند و با رجوع به منابع مورد تایید مراجع بین‌المللی در مورد خواص بادام صحبت شده است.
در این نوشته به برخی از مهمترین خواص بادام پرداخته شده است. خواصی مانند کمک به جلوگیری از بیماری‌های قلبی و حمایت از سلامت مغز در اینجا بررسی شده‌اند.
دیگر خواص بادام مانند بهبود سلامت پوست و مو، کمک به کنترل قند خون و حتی کمک به کاهش وزن نیز در این مقاله مطرح شده است.
اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره بادام به‌دست آورید، حتماً این مقاله را بخوانید.

تقریباً همه آجیل‌ها و دانه‌ها منبع خوبی از چربی‌های خوب هستند. این چربی‌ها می‌توانند به کاهش کلسترول و خطر بیماری‌های قلبی کمک کنند.
جالب است که افراد با انواع خاصی از آرتروز ممکن است بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی باشند. همچنین، آجیل‌ها و دانه‌ها سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

بعضی از مغزها و دانه‌ها دارای اسید آلفالینولئیک هستند. ماریسا مور، متخصص تغذیه، توضیح می‌دهد که اسید آلفالینولئیک یک نوع اسید چرب امگا ۳ و ضد التهاب است. خاصیت ضد التهابی آن می‌تواند به بهبود مشکلات مفاصل کمک کند.

برخی از انواع مغزها غنی از منیزیم، ال-آرژنین و ویتامین E هستند. این مواد نیز در کاهش التهاب نقش دارند. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی پر از این مواد مغذی دارند، میزان کمتری از مولکول‌های التهابی را در بدن خود دارند و همچنین پروتئین ضد التهاب بیشتری به نام آدیپونکتین در مقایسه با کسانی که کمتر آجیل مصرف می‌کنند دارند.

آجیل خام یا بو داده

ماریسا مور اضافه می‌کند که بهتر است آجیل‌های خام و بدون نمک مصرف کنید. اما اگر به آجیل خام علاقه ندارید و نباید رژیم بدون نمک داشته باشید، می‌توانید از آجیل‌های کم‌نمک استفاده کنید. او هشدار می‌دهد که آجیل‌ها و دانه‌ها کالری بالایی دارند، بنابراین نباید به مقدار زیاد خورده شوند. یک وعده آجیل در روز (حدود یک اونس معادل ۳۰ گرم یا یک تا دو قاشق غذاخوری از دانه‌ها) کافی است.

این متخصص تغذیه در مورد بادام می‌گوید؛ چون بادام نسبت به اکثر مغزها فیبر بیشتری دارد، انتخاب خوبی برای مدیریت وزن است. با خوردن بادام احساس سیری بیشتری خواهید داشت و چربی‌های سالم آن هم به کاهش کلسترول کمک می‌کند. بادام دارای آنتی‌اکسیدان ویتامین E هم هست. تحقیقات نشان می‌دهد که چربی‌های خوب موجود در بادام در کنار موارد دیگر به کاهش عوامل التهابی مانند CRP کمک می‌کنند.

نتیجه‌گیری کلی این است که بادام، فندق، بادام زمینی، پسته و گردو سرشار از فیبر، کلسیم، منیزیم، روی، ویتامین E و چربی‌های امگا ۳ هستند که همگی خواص ضدالتهابی دارند. بنابراین خواص بادام درختی برای مفاصل به همین مواد موجود در آن برمی‌گردد.

منبع : هفت مغز

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل