بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

خواص سنگدان مرغ از دیدگاه طب سنتی (2 نکته مهم)

سنگدان مرغ چه خاصیتی دارد؟

خواص سنگدان مرغ , یکی از قسمت‌های بدن مرغ که بسیار ارزش غذایی و دارویی خوبی دارد، سنگدان مرغ است. دقیقا مانند قسمت پای مرغ. البته به شرطی که مرغ از تغذیه ی مناسبی برخوردار بوده باشد. با رضیم همراه باشید.

خواص سنگدان مرغ

سنگدان قسمتی از دستگاه گوارش مرغ است که در درمان برخی از بیماری ها موثر است.

خواص سنگدان مرغ برای کم خونی

بدن انسان به آهن نیاز دارد تا بتواند انرژی کافی تولید کند و سلول های خونی بسازد. اگر کمبود آهن دارید، به خصوص خانم‌ها که به دلیل عادت ماهانه خون زیادی از دست می‌دهند، می‌توانید از سنگدان مرغ استفاده کنید.

خواص سنگدان مرغ در بارداری

وجود ویتامین نیاسین و B3 در سنگدان مرغ به بهبود مشکلاتی مانند اضطراب، تعادل هورمون‌های جنسی، جلوگیری از ریزش مو و بهتر کردن بینایی کمک می‌کند. محققان پیشنهاد می‌کنند که مردان باید هر روز 16 میلی‌گرم نیاسین و زنان 14 میلی‌گرم دریافت کنند. نیاسین موجود در سنگدان مرغ برای رشد جنین نیز مفید است.

خواص سنگدان مرغ برای کودکان

کودکان و نوجوانانی که به سن بلوغ نزدیک می‌شوند می‌توانند از سنگدان مرغ برای افزایش قد خود استفاده کنند. همچنین این سنگدان به سلامت پوست نیز کمک می‌کند، زیرا دارای ویتامین‌های مفیدی است.

وجود ماده‌ای در سنگدان مرغ که آنتی‌اکسیدان نامیده می‌شود، از رادیکال‌‌های آزاد که ناشی از تجزیه مواد غذایی هستند، محافظت می‌کند. رادیکال‌های آزاد می‌توانند به بیماری‌هایی مانند سرطان منجر شوند.

موارد منع مصرف سنگدان مرغ

زمانی که می‌خواهید از سنگدان مرغ استفاده کنید، به این نکته توجه کنید که به دلیل وجود امگا6 فراوان، ممکن است باعث التهاب در بدن شود. بنابراین افرادی که از بیماری‌های التهابی رنج می‌برند باید در مصرف آن احتیاط بیشتری کنند.

شایان ذکر است که سنگدان مرغ را می‌توان به روش‌های مختلف مانند پختن، کباب کردن، بخار پز کردن و حتی سرخ کردن استفاده کرد. اما برای جذب بهتر، توصیه می‌شود که آن را بخارپز یا پخته میل کنید.

همچنین بخوانید:

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل