“`html
خوراک بادمجان و عدس، یک خوراک لذیذ و گیاهی
عدس یکی از حبوبات پرپروتئین است که وقتی با بادمجان ترکیب میشود، یک گزینه عالی برای کودکان خواهد بود و میتواند جایگزین خوبی به جای گوشت باشد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
بادمجان متوسط | 3-4 عدد |
عدس | 1 پیمانه |
گوجه فرنگی متوسط | 2 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 4-5 حبه |
نعنا خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 160 میلی لیتر |
رب انار | 3 قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | برای تزیین (اختیاری) |
دستور تهیه خوراک بادمجان و عدس:
بادمجانها را به قطعات کوچک برش دهید و برای 30 دقیقه در آب نمک بخیسانید. پس از آن آنها را آبکش کرده و روی حوله کاغذی بگذارید تا خشک شوند.
عدس را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و بپزید تا نرم شود.
گوجهفرنگیها را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز را کوچک خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید تا نرم و شفاف شود.
سیر را له کرده و به پیاز اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
بادمجانها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
سپس گوجهفرنگیها، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و نعنا را به مواد اضافه کنید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید.
عدس پخته شده همراه با آب آن را به مخلوط اضافه کرده و آرام هم بزنید.
حرارت را کم کنید و خوراک را برای 30 تا 40 دقیقه دیگر بپزید تا خوب جا بیفتد.
اگر دوست دارید، میتوانید خوراک را با ماست چکیده تزیین کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع مختلف بادمجان در این غذا استفاده کنید.
اگر میخواهید خوراک شما طعم قویتری داشته باشد، میتوانید از 1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
میتوانید به جای رب انار از آبلیمو یا سماق نیز بهره ببرید.
این غذا را میتوانید با نان، برنج یا پلو سرو کنید.