بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

خورش چغرتمه | دستور تهیه خورش محبوب گیلانی ها (مرحله به مرحله)

“`html

خورشت چغرتمه گیلانی را حتما امتحان کنید!

واقعاً می‌توان گفت که سفره‌های شمالی کشورمان، مجموعه‌ای بی‌نظیر از خوراک‌های خوشمزه هستند. تنوع زیاد و استفاده از مواد اولیه باکیفیت فرهنگ غذایی این منطقه را خاص کرده است. خورشت چغرتمه یکی از همین غذاهاست که طرز تهیه آن را برای شما آورده‌ایم. با ما همراه شوید.

دستور تهیه خورش چغرتمه (گیلان)

مواد لازم برای تهیه خورش چغرتمه

  • مرغ خرد شده ۲ تکه
  • زعفران دم کرده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و پودر دارچین، هر کدام ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • آب نارنج یا آبغوره ۵۰ میلی لیتر
  • استاک مرغ ۲۰۰ میلی لیتر

مراحل تهیه خورش چغرتمه

  1. برای تهیه این خورشت، ابتدا تکه‌های مرغ را مزه‌دار می‌کنیم. برای این کار کمی نمک و فلفل سیاه به همراه نیمی از زعفران روی تکه‌های مرغ می‌زنیم.
  2. ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.
  3. بعد از ۳۰ دقیقه، تکه‌های مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم و در یک قابلمه کمی روغن می‌ریزیم. سپس مرغ‌ها را سرخ می‌کنیم تا هر دو طرفشان طلایی شود.
  4. پیازی که خرد کردیم را به همان روغن اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم.
  5. وقتی پیازها طلایی شدند، نمک و ادویه‌ها را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها بلند شود.
  6. سپس تکه‌های مرغ سرخ شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد استاک مرغ را می‌ریزیم.
  7. می‌توانیم از آب جوش همراه با نصف قرص عصاره مرغ هم استفاده کنیم.
  8. اجازه می‌دهیم مرغ‌ها بپزند.
  9. در پایان پخت، وقتی آب خورشت کم شده است، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و کمی نمک و فلفل و پودر دارچین به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورش قارچ جدید و خوشمزه

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

دستور تهیه خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه

خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل