بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

در فصل بهار عصرانه چه بخوریم ؟ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه عصرانه بهاری

دستور تهیه عصرانه بهاری موضوع ماست. در روزهای بهاری می‌توانید کیک‌ها و شیرینی‌های متفاوتی درست کنید و کنار خانواده از آن لذت ببرید.

دستور تهیه کیک دو رنگ عصرانه خوشمزه بهاری

مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ:

  • آرد: ۴ و نیم پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱ و نیم پیمانه
  • شکر: ۱ و یک‌چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۱ و نیم پیمانه

مواد لازم لایه شکلاتی کیک دو رنگ:

  • پودر کاکائو: ۴ و نیم قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: ۴ و نیم قاشق سوپ‌خوری
  • شیر: ۱ چهارم پیمانه

مواد لازم رویه کیک دو رنگ:

  • شکلات (ذوب شده): ۱ پیمانه
  • شکلات سفید (رنده شده): ۱ دوم پیمانه

مراحل تهیه کیک دو رنگ:

آرد، نمک و بیکینگ پودر را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید. کره و شکر را خوب بزنید تا کمرنگ شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و هم بزنید. اسانس وانیل را هم اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ و شیر را به تدریج و به صورت متناوب به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

اکنون خمیری که درست کرده‌اید را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت‌ها پودر کاکائو، شکر و شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رنگ شکلاتی بگیرد.

در ابتدا مقداری از خمیر ساده (حدود یک ملاقه کوچک) را در وسط قالب بریزید، سپس بدون حرکت دادن قالب، مقداری از خمیر شکلاتی (حدود یک ملاقه کوچک) را در وسط خمیر ساده بریزید. این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید و یکی در میان از خمیرها را وسط خمیر قبلی بریزید تا تمام مواد مصرف شوند.

لازم نیست که قالب را تکان دهید یا سعی کنید خمیر را پخش کنید؛ چون خود خمیر به آرامی پخش می‌شود و قالب را پر خواهد کرد. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

پس از اینکه کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کرده و روی آن را با شکلات ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.

دستور تهیه کیک بهاری عصرانه ساده

مواد لازم برای تهیه کیک بهاری:

  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • کره و شکر: از هر کدام ۱/۸ پیمانه
  • آرد الک شده: ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: نیم قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • اسانس قهوه: ۱ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر شکر: ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک بهاری:

کره را بزنید تا نرم شود، سپس شکر را اضافه کرده و بزنید تا پف کند. وانیل، اسانس قهوه و تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. کم‌کم مواد خشک را با شیر به مخلوط اضافه کنید.

پودر کاکائو را نیز اضافه کنید و همه مواد را با قاشق مخلوط کنید. کاغذ کیک را در قالب قرار دهید و خمیر را تا نیمه قالب پر کنید و در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. می‌توانید این کیک را بدون کاکائو و به صورت ساده نیز درست کنید.

دستور تهیه پروفیت با سس شکلاتی یک عصرانه عالی در فصل بهار


“““html
مواد لازم برای تهیه پروفیت با سس شکلاتی:

  • آب: ۱ لیوان
  • آرد: ۱ لیوان
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • مواد لازم برای کرم
  • شیر: ۳ فنجان
  • آرد: ۵ قاشق مربا خوری
  • شکر: ۱٫۵ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: ۳/۴ قاشق چای خوری

مراحل تهیه پروفیت با سس شکلاتی:

برای تهیه خمیر، در یک قابلمه کوچک، ۱ لیوان آب و ۱۲۵ گرم کره را با هم بجوشانید. سپس ۱ لیوان آرد را به آرامی داخل قابلمه الک کرده و هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد تا خوب پخته شود. بعد از این که خمیر پخته شد، زیر اجاق را خاموش کرده و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

وقتی خمیر به دماي اتاق رسید، ۳ عدد تخم مرغ را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. هر تخم مرغ را باید جداگانه در خمیر بزنید. گیج نکنید و هم بزنید تا خمیر خوب ور بیاید.

فر را با روغن چرب کنید. خمیر را با یک قاشق چوبی در ظرف فر قرار دهید و به شکل دلخواه درآورید. هر بار یک قاشق خمیر به اندازه یک گردو بردارید و بین هر تکه ۲ تا ۳ سانتیمتر فاصله بگذارید. بعد از چیدمان در ظرف، آن‌ها را در فر که قبلاً با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.

به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. برای تهیه کرم، همه مواد به جز وانیل را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا بپزد. پس از پخت، کرم را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

پروفیت‌ها را از وسط باز کرده و کرم را داخل آن‌ها بگذارید و سپس در ظرف بچینید. روی پروفیت‌ها سس شکلات بریزید و اگر دوست دارید با پودر پسته تزیین کنید.

دستور تهیه بیسکویت بادام برای عصرانه فصل بهار

مواد لازم برای تهیه بیسکویت بادام:

  • آرد (الک شده): یک و دو سوم پیمانه
  • روغن کانولا: 2 قاشق سوپخوری
  • کره (نرم شده): ۱۱۰ گرم
  • شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ (بزرگ): ۱ عدد
  • بادام هندی شور (برشته شده): ۲.۵ پیمانه
  • تافی کاراملی: ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

مراحل تهیه بیسکویت بادام:

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و الک نمایید. یک و نیم پیمانه بادام را داخل دستگاه غذاساز بریزید و کاملاً خرد کنید. سپس روغن را به آن اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

سپس کره و شکر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا نرم شوند. بعد تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

در این مرحله سرعت همزن را کم کنید. به تدریج مخلوط آرد را اضافه کرده و آن را با مواد مخلوط کنید. باقی‌مانده بادام هندی را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.

خمیر را به صورت گلوله‌های ۴ سانتی‌متری گرد کنید و با فاصله ۵ سانتی‌متری در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده‌اید، بچینید. سینی را در طبقه وسط فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۶ دقیقه قرار دهید تا خمیر نیم‌پز شود.

بعد از ۶ دقیقه، سینی را از فر خارج کنید و روی شیرینی‌ها را با کفگیر فشار دهید تا صاف شوند و دوباره حدود ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آن‌ها طلایی شود. پس از پخت، آن‌ها را از فر خارج کرده و روی توری سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

تافی را همراه با خامه در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط ذوب کنید (مدام هم بزنید). بعد از ذوب شدن، کنار بگذارید تا کمی خنک شود. تافی ذوب شده را با قاشق به صورت رفت و برگشت روی بیسکویت بریزید و بگذارید تا سفت شود.

“““html

دستور تهیه لوز پسته عصرانه بهاری سالم

مواد لازم برای تهیه لوز پسته:

  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • پسته خرد شده: ۵۰ گرم
  • پسته اضافه: برای تزیین
  • آب: ۲۵۰ میلی‌لیتر
  • شکر: ۲۵۰ گرم

مراحل تهیه لوز پسته:

برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید شربت را درست کنید. آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را زیاد کنید تا شربت به جوش بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار.

در یک قابلمه دیگر، کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد کمی طلایی شود. (می‌توانید اول آرد را کمی تفت دهید، بعد الک کنید و به کره اضافه کنید.)

بعد از اینکه آرد به رنگ طلایی در آمد، شربت آماده را به آرامی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شربت کاملاً جذب آرد شود. سپس پسته خرد شده را داخل مخلوط بریزید و همه چیز را به خوبی ترکیب کنید.

مخلوط آماده را در یک قالب چهارگوش بریزید (قالب باقلوا) و پسته‌های اضافی را روی آن بپاشید. با دست کمی فشار دهید تا پسته‌ها به شیرینی بچسبند. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط سفت شود، سپس آن را برش بزنید و بگذارید کاملاً خنک شود. برای اینکه راحت‌تر جدا شود، می‌توانید دوباره برش‌ها را تکرار کنید و سپس شیرینی را از قالب خارج کرده و در ظرف بچینید.

دستور تهیه دسر بهاری توت فرنگی شکم پر مجلسی

دستور تهیه بیسکویت بستنی توت فرنگی دسر بهاری خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل