بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه آبگوشت بوقلمون خانگی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه آبگوشت بوقلمون خانگی

گوشت بوقلمون به خاطر بافت خاصش وقتی پخته می‌شود، حجم خودش رو از دست نمی‌ده و نسبت به گوشت قرمز چربی اشباع شده و کلسترول کمتری داره. همچنین این گوشت، منبع خوبی از ویتامین‌های B و ویتامین A هست. مصرف گوشت بوقلمون در فصل سرد، به خصوص برای کودکان و سالمندان خیلی مفیده. بوقلمون می‌تونه کلسترول بد خون را کاهش بده.

این گوشت حس آرامش و سرحالی در بدن ایجاد می‌کنه و از بروز سرطان جلوگیری می‌کنه و سیستم ایمنی بدن رو تقویت می‌کنه. ۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از نیاز روزانه به اسیدفولیک رو تامین می‌کند و همچنین پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین‌های B1، B3، B6 و B12 و اسیدآمینه تریپتوفان را هم در خودش داره.

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک غذای پرپروتئین و کم‌چربی است. افرادی که باید غذای کم‌چربی بخورند، می‌توانند از قسمت‌های سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

اما به خاطر کلسترول بالای این گوشت (بین دوازده تا چهارده درصد) برای کسانی که کلسترول بالا دارند، بهتر است از قسمت‌های کم چرب‌تر و بدون پوست گوشت بوقلمون استفاده کنند.

آبگوشت بوقلمون؛ مقوی با طعمی متفاوت

اگر سینه مرغ و بوقلمون رو مقایسه کنیم، پروتئین موجود در گوشت مرغ بیشتره و از نظر کلسترول، گوشت مرغ بدون پوست، کلسترول کمتری نسبت به گوشت بوقلمون داره؛ به همین خاطر، برای افرادی که کلسترول بالایی دارند، گوشت مرغ توصیه می‌شه.

آبگوشت انواع مختلفی داره و می‌تونید دستور تهیه برخی از آن‌ها رو در سایت ببینید، مثل: آبگوشت قنبید (کلم قمری)، آبگوشت زابلی (قاتق)، آبگوشت به و آبگوشت لیمو عمانی.

مواد لازم :

گوشت بوقلمون: نیم کیلو
سیب‌زمینی: ۲ عدد
گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
نخود: یک پیمانه
سیر: ۳ حبه
پیاز متوسط: ۱ عدد
به متوسط: ۱ عدد
آلوچه: ۴ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
روغن حیوانی یا کره: یک قاشق غذاخوری
آب: ۴ لیوان

مراحل پخت :

گام ۱: ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن حیوانی یا کره کمی سرخ می‌کنیم.
گام ۲: گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

گام ۳: نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌ها را له کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.
گام ۴: کمی صبر می‌کنیم تا مواد خوب مخلوط شود، سپس نخود را اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم و آن را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم.

گام ۵: نیم ساعت قبل از خاموش کردن یا بعد از پخت گوشت، سیب‌زمینی، به و آلوچه‌ها را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که این مواد هم بپزند. پس از پخت، غذا آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل