بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه آسان تهیه کیک با روکش ژله (مرحله به مرحله)

“`html

کیک با روکش ژله

کیک با روکش ژله یک نوع کیک خاص و جذاب است که می‌توانید برای خانواده‌تان درست کنید. این کیک هم طعم خوشمزه‌ای دارد و هم از طرفی با ژله همراه است، بنابراین می‌توانید یک تجربه‌ی جدید و هیجان‌انگیز به آنها ارائه دهید. در واقع، با تهیه‌ی این کیک، هم به آنها کیک خوشمزه داده‌اید و هم ژله‌ای لذیذ!

این کیک را می‌توانید با طعم‌ها و شکل‌های مختلف تهیه کنید. برای روکش ژله‌ای کیک ، می‌توانید از هر نوع ژله‌ای که دوست دارید استفاده کنید تا به کیک طعمی تازه ببخشید. همچنین، برای خوشمزه‌تر شدن آن می‌توانید از گردو و خامه صبحانه نیز بهره ببرید.

مواد لازم برای پخت کیک با روکش ژله

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق مرباخوری
ژله رنگ دلخواه برای روکش کیک دو بسته

مواد میانی کیک با روکش ژله ای

موز ۱ عدد
خامه صبحانه ۲ عدد
گردو به مقدار لازم

مراحل پخت کیک با روکش ژله ای

  1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می‌کنیم.
  2. هر قسمت تخم مرغ را در ظرف جداگانه ریخته و با همزن هم می‌زنیم.
  3. سپس شکر را به زرده‌ها اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
  4. محلول شیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم.
  5. روغن مایع را نیز اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
  6. آرد، بیکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.
  7. با استفاده از لیسک یا قاشق، مواد را مخلوط می‌کنیم.
  8. سفیده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره با لیسک هم می‌زنیم.
  9. قالب کیک را کمی چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم و سپس مایع کیک را در قالب می‌ریزیم.
  10. قالب را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.
  11. در حین پخت، ژله‌ها را آماده می‌کنیم؛ دو بسته ژله را با ۲.۵ لیوان آب جوش مخلوط کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا حل شود.
  12. اجازه می‌دهیم ژله‌ها در دمای محیط خنک شوند. (توجه داشته باشید که از آب یخ استفاده نکنید)
  13. کیک پخته شده را از فر خارج کرده و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
  14. کیک را از وسط برش می‌زنیم.
  15. روی یکی از برش‌ها کمی خامه مالیده و سپس موزهای حلقه‌ای و گردوهای خرد شده را روی آن می‌ریزیم.
  16. لایه دوم برش خورده کیک را روی

“““html

  • لایه اول کیک را گذاشته و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم می‌چسبانیم.
  • سپس خامه زده شده را روی تمام قسمت‌های کیک می‌مالیم و کیک را در جایی مناسب قرار می‌دهیم.
  • ژله نیم بند را به آرامی روی سطح کیک می‌ریزیم.
  • بعد از آن کیک را در ظرف مناسبی قرار داده و ظرف را در یخچال می‌گذاریم تا کیک خوب سفت شود.
  • اگر دوست دارید تمام سطح کیک با ژله پوشانده شود، می‌توانید بعد از خامه‌کشی، ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمت‌های کیک بریزید.
  • روکش کردن کیک با ژله

    https://v.delgarm.com/video/804/2020/06/06/86ee795e7856b0da16d934e477e66e4e.mp4

    بیشتر بخوانید :

    جذاب‌ترین مدل‌های تزیین کیک در خانه

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل