“`html
کیک با روکش ژله
کیک با روکش ژله یک نوع کیک خاص و جذاب است که میتوانید برای خانوادهتان درست کنید. این کیک هم طعم خوشمزهای دارد و هم از طرفی با ژله همراه است، بنابراین میتوانید یک تجربهی جدید و هیجانانگیز به آنها ارائه دهید. در واقع، با تهیهی این کیک، هم به آنها کیک خوشمزه دادهاید و هم ژلهای لذیذ!
این کیک را میتوانید با طعمها و شکلهای مختلف تهیه کنید. برای روکش ژلهای کیک ، میتوانید از هر نوع ژلهای که دوست دارید استفاده کنید تا به کیک طعمی تازه ببخشید. همچنین، برای خوشمزهتر شدن آن میتوانید از گردو و خامه صبحانه نیز بهره ببرید.
مواد لازم برای پخت کیک با روکش ژله
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد | یک پیمانه |
شیر | یک پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
روغن مایع | ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ | سه عدد |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | یک قاشق مرباخوری |
ژله | رنگ دلخواه برای روکش کیک دو بسته |
مواد میانی کیک با روکش ژله ای
موز | ۱ عدد |
خامه صبحانه | ۲ عدد |
گردو | به مقدار لازم |
مراحل پخت کیک با روکش ژله ای
- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم.
- هر قسمت تخم مرغ را در ظرف جداگانه ریخته و با همزن هم میزنیم.
- سپس شکر را به زردهها اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
- محلول شیر را به مخلوط اضافه میکنیم.
- روغن مایع را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
- آرد، بیکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
- با استفاده از لیسک یا قاشق، مواد را مخلوط میکنیم.
- سفیده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره با لیسک هم میزنیم.
- قالب کیک را کمی چرب کرده و آردپاشی میکنیم و سپس مایع کیک را در قالب میریزیم.
- قالب را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
- در حین پخت، ژلهها را آماده میکنیم؛ دو بسته ژله را با ۲.۵ لیوان آب جوش مخلوط کرده و به خوبی هم میزنیم تا حل شود.
- اجازه میدهیم ژلهها در دمای محیط خنک شوند. (توجه داشته باشید که از آب یخ استفاده نکنید)
- کیک پخته شده را از فر خارج کرده و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
- کیک را از وسط برش میزنیم.
- روی یکی از برشها کمی خامه مالیده و سپس موزهای حلقهای و گردوهای خرد شده را روی آن میریزیم.
- لایه دوم برش خورده کیک را روی
“““html
روکش کردن کیک با ژله
بیشتر بخوانید :
جذابترین مدلهای تزیین کیک در خانه