بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه آش بی بی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه آش بی بی

آش بی بی یکی از غذاهای سنتی نیشابور در استان خراسان است که به نام آش اَماج هم شناخته می‌شود. این آش با مواد محلی تهیه می‌شود و نام آماج به آن داده شده است. همچنین در روستای آردهه در استان البرز هم آش مشابهی درست می‌شود که به آن آماج آش می‌گویند.

مواد لازم :

بادمجان متوسط : 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک : 1 عدد
نخود : نصف پیمانه
بلغور گندم : نصف پیمانه
عدس : 1.4 پیمانه
لوبیا : 1.4 پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز) : 1 لیوان خرد شده
پیاز کوچک : 1 عدد
روغن مایع : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا حبوباتی که قبلاً خیس کرده‌ایم را در یک قابلمه می‌ریزیم و می‌پزیم.
گام 2: سپس سبزی‌های خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بپزد.

گام 3: گوجه و بادمجان را خرد کرده و سرخ می‌کنیم و به حبوبات در حال پخت اضافه می‌نماییم.
گام 4: آردی را که به صورت آماج درست کرده‌ایم به همراه بلغور و ادویه‌جات به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت 3 الی 4 ساعت می‌گذاریم بپزد.

گام 5: آرد را با آب مخلوط می‌کنیم و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و ورز می‌دهیم. وقتی خمیر سفت شد، آن را از یک الک درشت عبور می‌دهیم تا به صورت گلوله‌های کوچک درآید و سپس در هوای آزاد قرار می‌دهیم تا خشک شود.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل