بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه آش حلبه و زیره نیشابور مقوی و سالم (مرحله به مرحله)

“`html

چگونه آش حلبه و زیره درست کنیم؟

آش حلبه و زیره یکی از غذاهای سنتی معروف استان خراسان رضوی و شهر نیشابور است. این آش بسیار راحت تهیه می‌شود و شما می‌توانید به سادگی آن را در خانه درست کرده و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید.

دستور تهیه آش حلبه (شنبلیله) و زیره نیشابور

مواد لازم برای تهیه آش حلبه و زیره:

  • حلبه ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه ۲ قاشق غذاخوری
  • برنج یک پیمانه
  • زردچوبه و نمک به میزان لازم
توجه داشته باشید که برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور، حتماً مقدار مواد را طبق همین اندازه‌ها استفاده کنید.

طرز پخت آش حلبه و زیره

دستور تهیه آش حلبه (شنبلیله) و زیره نیشابور:

ابتدا برنج را شسته و در یک قابلمه قرار دهید، سپس ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه روغن را گرم کنید و زردچوبه را در آن تفت بدهید. بعد از آن، زیره و حلبه را هم به آن اضافه کرده و تفت دهید.

حالا همه مواد را به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید و درب قابلمه را کمی بگذارید (چون برنج سر می‌رود) تا برنج خوب پخته و نرم شود – مثل شعله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود. زمانی که برنج خوب پخته شد، حدود یک ساعت و نیم بعد، نمک را اضافه کرده و اجازه دهید آش خوب جا بیفتد.

در نهایت، آش را در یک کاسه بکشید و سرو کنید.

نکته: می‌توانید به این آش ۱۰ عدد آلو بخارا هم از ابتدا اضافه کنید؛ این کار طعم آن را بسیار لذیذتر می‌کند.

شما می‌توانید به جای نمک، از شکر هم استفاده کنید، سپس آن را نوش جان کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل