“`html
چگونه آش حلبه و زیره درست کنیم؟
آش حلبه و زیره یکی از غذاهای سنتی معروف استان خراسان رضوی و شهر نیشابور است. این آش بسیار راحت تهیه میشود و شما میتوانید به سادگی آن را در خانه درست کرده و از طعم خوشمزهاش لذت ببرید.
دستور تهیه آش حلبه (شنبلیله) و زیره نیشابور
مواد لازم برای تهیه آش حلبه و زیره:
- حلبه ۲ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه ۲ قاشق غذاخوری
- برنج یک پیمانه
- زردچوبه و نمک به میزان لازم
طرز پخت آش حلبه و زیره
دستور تهیه آش حلبه (شنبلیله) و زیره نیشابور:
ابتدا برنج را شسته و در یک قابلمه قرار دهید، سپس ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه روغن را گرم کنید و زردچوبه را در آن تفت بدهید. بعد از آن، زیره و حلبه را هم به آن اضافه کرده و تفت دهید.
حالا همه مواد را به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید و درب قابلمه را کمی بگذارید (چون برنج سر میرود) تا برنج خوب پخته و نرم شود – مثل شعله زرد که برنج کاملاً نرم میشود. زمانی که برنج خوب پخته شد، حدود یک ساعت و نیم بعد، نمک را اضافه کرده و اجازه دهید آش خوب جا بیفتد.
در نهایت، آش را در یک کاسه بکشید و سرو کنید.
شما میتوانید به جای نمک، از شکر هم استفاده کنید، سپس آن را نوش جان کنید.