“`html
دستور تهیه اسپاگتی بولونیز خوشمزه
اسپاگتی بولونیز، یک غذای معروف و محبوب ایتالیایی است که با سس خوش طعم و گوشت معطر تهیه میشود و همه را مجذوب خود میکند. اما گاهی دستورهای سنتی ایتالیایی مطابق سلیقه ما نیستند. به همین دلیل، ما تصمیم گرفتیم طعمی ایرانی با حفظ اصالت این غذا به وجود بیاوریم. برای تهیه این غذای لذیذ به مواد زیر نیاز دارید:
- اسپاگتی: 400 گرم
- گوشت چرخکرده: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- هویج: 1 عدد متوسط
- کرفس: 1 ساقه
- سیر: 2-3 حبه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- پوره گوجه فرنگی: 400 گرم
- شیر: 1 پیمانه
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- برگ بو: 1 عدد
- پنیر پارمزان: برای تزئین
دستور تهیه اسپاگتی بولونیز :
آمادهسازی سبزیجات: پیاز، هویج و کرفس را به صورت ریز خرد کنید. سیر را رنده یا له کنید.
تفت دادن گوشت و سبزیجات: در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و گوشت چرخکرده را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس پیاز، هویج، کرفس و سیر را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
اضافه کردن رب و پوره گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی، شیر، نمک، فلفل سیاه و برگ بو را اضافه کنید.
پخت سس: حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت حداقل 1 ساعت با حرارت ملایم پخته شود تا طعمها با هم ترکیب شوند. هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.
پخت اسپاگتی: در یک قابلمه جداگانه، آب را به جوش آورده و نمک به آن اضافه کنید. اسپاگتی را طبق دستور روی بستهاش بپزید.
سرو: اسپاگتی پخته شده را آبکش کنید و با سس بولونیز مخلوط کنید. در ظرف سرو بکشید و با پنیر پارمزان تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه اسپاگتی بولونیز:
برای بهتر شدن طعم، میتوانید از مخلوط گوشت چرخکرده (گوسفند و گوساله) استفاده کنید.
اگر میخواهید سس غلیظتر باشد، کمی آرد گندم را در آب حل کرده و به آن اضافه کنید.
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، فلفل دلمهای و زیتون هم در سس بولونیز استفاده کنید.
برای طعمدهی بهتر، میتوانید از ادویههایی مثل آویشن، رزماری و برگ آلو استفاده کنید.
پیشنهاد سرو:
اسپاگتی بولونیز را میتوانید با نان سیر و سالاد سبزیجات سرو کنید.
نوش جان!