بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه اسپاگتی رول بادمجان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه اسپاگتی رول بادمجان

اسپاگتی رول بادمجان یکی از فینگرفودهای خوشمزه است. این غذا با پیچیدن اسپاگتی همراه با سس گوجه فرنگی در ورقه‌های بادمجان سرخ شده تهیه می‌شود. طعم این دو ترکیب بسیار دلپذیر است. در ادامه متوجه می‌شوید که تهیه این اسپاگتی رول کار سختی نیست و مواد لازم آن هم به راحتی قابل دسترسی است. با هم نگاهی به دستور تهیه اسپاگتی بادمجان می‌اندازیم.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی رول بادمجان

بادمجان ۱ کیلوگرم
اسپاگتی ۵۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۵ قاشق غذاخوری
اورگانو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه اسپاگتی رول بادمجان

رب گوجه را تفت می‌دهیم: در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و حریره سیر یا سیر رنده شده را به رب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا پوره گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم: می‌توانید از پوره گوجه فرنگی کنسروی استفاده کنید یا خودتان گوجه‌ها را پوست کرده و در مخلوط کن پوره کنید. سپس پوره را به مخلوط رب گوجه فرنگی بیفزایید و هم بزنید.

حرارت دادن سس: ترکیب را حدود ده دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
افزودن اورگانو: وقتی سس آماده شد، اورگانو خشک را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن پنیر پارمزان: دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
نگه‌داشتن مقداری سس: برای مراحل بعدی مقداری از سس گوجه فرنگی را جدا کرده و کنار بگذارید.

اضافه کردن ریحان: ریحان تازه را شسته و خرد کنید و به سس گوجه فرنگی اضافه کنید تا عطر خوبی بگیرد. این کار را در مرحله آخر انجام دهید تا عطرش از بین نرود.
اضافه کردن اسپاگتی: اسپاگتی‌ها را از قبل در آب جوش بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را به سس گوجه فرنگی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا طعم سس به اسپاگتی‌ها برسد.
سرخ کردن بادمجان: بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زده و در روغن سرخ کنید.

پیچیدن اسپاگتی در بادمجان: ورقه‌های بادمجان را روی سطحی صاف قرار داده، مقداری اسپاگتی را با چنگال بردارید و در وسط بادمجان بگذارید. کمی پنیر پارمزان و پنیر پیتزا روی آن بریزید و بادمجان را رول کنید. این کار را برای تمام اسپاگتی‌ها تکرار کنید.
چیدن رول‌ها در سینی: کمی از سس گوجه فرنگی را کف ظرف مورد نظر بریزید، رول‌های اسپاگتی را بچینید و دوباره کمی سس روی آنها بریزید. سپس پنیر پارمزان و پیازچه روی آنها بریزید.
پخت در فر: ظرف را در فر قرار دهید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
سرو اسپاگتی رول بادمجان: بعد از خارج کردن از فر، رول‌ها را با برگ‌های ریحان ایرانی یا ایتالیایی تزئین کرده و سرو کنید.

در این دستور، ما روش جدیدی برای پخت اسپاگتی را امتحان کردیم. پیچیدن اسپاگتی‌های پخته در ورقه‌های بادمجان سرخ کرده و درست کردن سس گوجه فرنگی، یکی از روش‌های جالب برای سرو اسپاگتی است.

منبع : آرسس شف

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل