“`html
دستور تهیه اسکمو مخصوص
ما در گیلان همه چیز داریم، از جمله بستنیهای یخی که به آنها اسکمو میگوییم. این اسکموها رنگارنگ هستند. بیایید با رضیم همراه شوید.
دستور تهیه اسکمو اخته خمس گیلانی
مواد لازم برای اخته خَمَس
- آلبالو خشک ۱ لیوان
- زغال اخته خشک ۱ لیوان
- آلوچه خشک ۱ و ۱/۴ لیوان
- نمک و گلپر به مقدار لازم
دستور تهیه اسکمو اخته گیلانی
- همه میوهها را بشویید و با آب و نمک و گلپر بپزید.
- (آب را به حدی بریزید که سطح اختهها را کاملاً بپوشاند)
- بعد از پخته شدن و سرد شدن، مواد را در لیوان یک بار مصرف بریزید و یک چوب بستنی داخل آن قرار دهید و سپس آن را در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزند.
- زمانی که کاملاً سفت شد، آن را بیرون آورده و نوش جان کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته
مربای هلو انجیری : دستور تهیه مربای هلو
دستور تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله
دستور تهیه ی مربای گردو تازه
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی