بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه املت شاپوری (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه املت شاپوری

املت شاپوری یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که بیشتر در شمال کشور تهیه می‌شود. این املت که به نام املت لوبیا هم شناخته می‌شود، ابتدا توسط یک قهوه‌چی به نام شاپور درست شده و به همین خاطر در منوی صبحانه بسیاری از قهوه‌خانه‌های استان گیلان دیده می‌شود. اگر شما هم به املت علاقه دارید، حتماً طرز تهیه این املت را امتحان کنید و در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت شاپوری برای 2 نفر
تخم مرغ 3 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
خوراک لوبیا چیتی ½ قوطی
آب نارنج 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه املت شاپوری به سبک شمالی

ابتدا یک تابه مناسب بردارید، کمی روغن در آن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش بهبود پیدا کند.
در میانه این کار، کمی نمک و ادویه‌هایی مثل فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

برای اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، ابتدا آن‌ها را در یک کاسه دیگر بشکنید و اگر نطفه‌ای داشتند، آن را دور بیندازید. سپس تخم‌مرغ‌ها را بدون هم زدن به تابه بریزید.
اگر املت هم زده را دوست دارید، می‌توانید با یک قاشق تخم‌مرغ‌ها و رب را به خوبی مخلوط کنید. اما اگر نه، بدون هم زدن منتظر باشید که سفیده‌ها سفت شوند. حال نوبت به اضافه کردن کنسرو لوبیا به تابه است.

بعد از اضافه کردن لوبیا، آب آن را بگیرید. برای طعم بهتر، آب نارنج نصف شده را بر روی مخلوط بپاشید.
به آرامی لوبیاها را هم بزنید و منتظر بمانید تا زرده‌های تخم‌مرغ هم بپزند. حالا این املت خوشمزه را می‌توانید با نان تازه سرو کنید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل