“`html
طرز تهیه غذاهای مختلف با ران مرغ
به نقل از رضیم: امروز میخواهیم درباره طرز تهیه غذاهایی با ران مرغ صحبت کنیم. ران مرغ سرشار از خواص مفید برای بدن است و چون طعم خوبی دارد، در تهیه غذاهای خوشمزه به کار میرود. شما هم میتوانید این غذاهای خوشمزه را درست کنید و از آنها لذت ببرید.
طرز تهیه خوراک ران مرغ سرخ شده
مواد لازم برای تهیه خوراک ران مرغ سرخ شده:
- ران مرغ: 5 عدد
- زعفران حل شده: به مقدار لازم
- آرد: 1 پیمانه
- روغن: به مقدار لازم
- تخم مرغ: 2 عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
- زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل تهیه خوراک ران مرغ سرخ شده:
در ابتدا رانها را از دو طرف برش دهید به طوری که گوشت از استخوان جدا نشود. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران حل شده را با تخم مرغ مخلوط کرده و هم بزنید. در مرحله بعد، رانها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در مایه تخم مرغ و ادویه فرو کرده و در آرد سوخاری بغلتانید و کمی تکان دهید تا پودر اضافی ریخته شود. اکنون رانها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آنها طلایی و ترد شود.
طرز تهیه ران مرغ با ترشی انبه
مواد لازم برای تهیه ران مرغ با ترشی انبه:
- ران مرغ: 8 عدد
- لیمو ترش: 1 عدد که از وسط نصف شود
- کره: 5 قاشق غذاخوری
- پودر کاری: 2 قاشق چایخوری
- خردل: 2 قاشق غذاخوری
- ترشی انبه: 3.5 قاشق غذاخوری
- فلفل: به مقدار کافی
- آویشن تازه: 4 شاخه برای تزئین
مراحل تهیه ران مرغ با ترشی انبه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد (یا 350 درجه فارنهایت) گرم کنید. پوست ران مرغ را بردارید و چربی اضافی را هم بزنید. با چاقوی تیزی روی مرغ شیارهایی بزنید که چاشنی به خوبی به مرغ برود. رانها را در ماهیتابه بچینید و آب نصف لیمو ترش را روی آنها بپاشید. در یک کاسه کره، پودر کاری، خردل و آب نصف دیگر لیمو را مخلوط کنید و ترشی انبه را در آن بریزید و به هم بزنید و نمک و فلفل اضافه کنید. این مخلوط را روی مرغها بمالید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید. سپس مرغها را برگردانید و 30 دقیقه دیگر در فر بپزند تا طلایی و ترد شوند. گاهی نیز با آب داخل ماهیتابه روی آنها را چرب کنید. مرغها را در دیس سرو کنید و در صورت تمایل با آویشن تزئین کنید.
طرز تهیه ران تو پر
مواد لازم برای تهیه ران تو پر:
- ران مرغ: 3 تا 4 عدد
- هویج متوسط: 1 عدد
- کدوی سبز متوسط: 1 عدد
- کرفس: 1 ساقه
- سویا سس: 1 قاشق سوپخوری
- پودر خردل: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن مایع: 100 گرم
- زعفران حل کرده: 2 قاشق چایخوری
مراحل تهیه ران تو پر:
با چاقوی تیزی از قسمت بالای ران، استخوان را از گوشت جدا کنید؛ به طوری که غضروف روی استخوان بماند. هنگامی که استخوان را بیرون میآورید، ران را پشت و رو کنید و پوست به داخل برود. حالا تاندون های مرغ را قیچی کنید و دوباره ران را برگردانید تا پوست ران رو باشد. سپس هویج، کدو و کرفس را به اندازههای 1×10 سانتیمتر ببرید و قطعههایی از هر کدام را داخل رانها قرار دهید. اکنون سویا سس، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و…
“““html
را با هم مخلوط کنید و روی مرغ بریزید. در یک تابه، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و رانها را در آن سرخ کنید. در آخر کار، زعفران را اضافه کنید و بقیهی هویج، کدو و کرفس را برای تزئین کنار غذا بگذارید.
دستور تهیه ران مرغ کاراملی
مواد لازم برای تهیه ران مرغ کاراملی:
- ران مرغ ۴۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سس سویا نیم فنجان
- سس کچاپ ۱ و ۲/۳ قاشق غذاخوری
- عسل ۳/۴ فنجان
- سیر رنده یا خرد شده ۲-۳ حبه
- نمک و فلفل به دلخواه
مراحل تهیه ران مرغ کاراملی:
ران مرغ کاراملی بسیار خوشمزه و مغذی است و بچهها هم آن را دوست دارند. دستور تهیهاش خیلی ساده است، کافیست سس را درست کنید و روی مرغ بریزید. با این روش میتوانید به راحتی یک مرغ خوشعطر و به قولی مجلسی درست کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. رانهای مرغ را بشویید و خشک کنید، سپس آنها را در سینی فر یا ظرف شیشهای قرار دهید. روغن، سس سویا، کچاپ، عسل، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این سس را روی مرغها بریزید. سینی را در فر گرم شده قرار دهید و بگذارید مرغها به مدت ۱ ساعت بپزند. وقتی که مرغها پخته و سس غلیظ شد، غذا آماده است. سینی را خارج کنید و رانهای مرغ را با سس کاراملی در یک ظرف مناسب سرو کنید.
دستور تهیه ران مرغ سوخاری
مواد لازم برای تهیه ران سوخاری:
- ۸ عدد ران مرغ
- ۴ عدد سیبزمینی آبپز
- پنیر موتزارلا به میزان دلخواه
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱ پیمانه آرد گندم
- ۱ پیمانه آرد سوخاری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن سرخکردنی به مقدار کافی
- پیاز و آبلیمو برای طعمدهی به مرغ به میزان لازم
مراحل تهیه ران سوخاری:
پس از شستن مرغها، آنها را در یک ظرف دربسته بگذارید و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آبلیمو را روی آنها بریزید و برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید. سپس رانهای مزهدار شده را در تابه کمی سرخ کنید و یک لیوان آب جوش روی آنها بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. استخوانهای مرغها را جدا کنید. مرغ پخته را خرد کرده و سیبزمینی آبپز رنده شده، پنیر موتزارلا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری شکل شود. این خمیر را دور استخوانها شکل دهید و به شکل ران مرغ درآورید. سه ظرف آماده کنید؛ در اولی تخممرغ زده شده، در دومی آرد گندم و در سومی آرد سوخاری بریزید. مرغهای شکلگرفته را ابتدا در آرد گندم، سپس در تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در تابهای پر از روغن داغ به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. برای تهیه مرغ سوخاری، بایستی روغن فراوان و داغ باشد تا تکههای مرغ به درستی سرخ شوند و خمیر نشوند.
دستور تهیه ران مرغ پنیری
مواد لازم برای تهیه ران مرغ پنیری:
- ران مرغ ۵ عدد
- سیبزمینی متوسط (۲ عدد آبپز شده)
- پیاز متوسط ۱ عدد
- برگ بو ۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- ران مرغ پوست گرفته
- جو پرک ۱ لیوان
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- هویج ۱ عدد
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زعفران دمکرده ۱ قاشق چایخوری
“““html
مراحل تهیه ران مرغ با جو پرک:
ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. سپس هویج و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، رانهای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و نمک، فلفل و زعفران را هم به آن اضافه کنید. سپس جو پرک را به مخلوط اضافه کرده و به همهی مواد خیلی خوب هم بزنید. کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا همه مواد با هم بپزند. اجازه دهید تا غذا به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا مرغ و جو کاملاً نرم شوند. بعد از پخت، غذا را در ظرف سرو بکشید و با سبزیجات تازه تزئین کنید.
دستور تهیه ران مرغ با سس لیمو
مواد لازم جهت تهیه ران مرغ با سس لیمو:
- ران مرغ ۶ عدد
- لیمو ترش ۲ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- سیر ۳ حبه، خرد شده
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پودر آویشن به میزان لازم
مراحل تهیه ران مرغ با سس لیمو:
رانهای مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، سیر و پودر آویشن مزهدار کنید. آنها را در یک ظرف بگذارید و بگذارید برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بماند. سپس رانها را در تابه داغ بپزید تا هر طرفشان که سرخ شود، به آنها آب لیمو بزنید. بعد از سرخ شدن، رانها را به ظرف سرو منتقل کنید و با بقیهی سس لیمو روی آنها را بپوشانید.
“““html
- یک کیلو
- شیر: نصف فنجان
- ماست چکیده: یک فنجان
- پودر خردل: یک قاشق چایخوری سر خالی
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- جو پرک: یک پنجم لیوان
- آویشن: یک قاشق مرباخوری
مراحل تهیه ران مرغ با جو پرک:
ران مرغها را در یک ظرف مناسب قرار دهید و کمی نمک و فلفل روی آنها بزنید. سپس ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. شیر را با پودر خردل مخلوط کنید و جوپرک را با مقداری آویشن، نمک و فلفل ترکیب کنید. وقتی شیر با پودر خردل مخلوط شد و به شکل سس درآمد، ران مرغها را در این سس قرار دهید سپس آنها را داخل مخلوط جوپرک و آویشن بغلتانید. به همین ترتیب همهی مرغها را آماده کنید. فر را روشن کنید و سینی فر را چرب کنید. سپس رانهای مرغ را در سینی بچینید و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی زمان پخت تمام شد، با یک چنگال داخل مرغ را امتحان کنید؛ اگر آبی نداشت، مرغ کاملاً پخته است. در غیر این صورت نیاز دارد کمی دیگر بپزد. بعد از پختن، ران مرغها را از فر بیرون آورید و روی یک ظرف مناسب قرار دهید. میتوانید دور آنها را با سبزیجات بخارپز شده، جعفری و خیارشور تزئین کنید و سرو نمایید. همچنین میتوانید ماست چکیده را با مقداری پودر خردل، نمک، فلفل و آویشن مخلوط کنید و با کمی آبلیمو رقیق کنید. این سس را روی مرغها بریزید و نوش جان کنید.
دستور تهیه ران مرغ بریان
مواد لازم جهت تهیه ران مرغ بریان:
- ران مرغ پوست کنده: ۸ الی ۱۰ عدد
- آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- ماست کم چربی: ۱ پیمانه
- سیر: ۲ حبه
- زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
- پول بیبر (فلفل ترکی): ۱ قاشق غذاخوری
- نعنای خشک: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
- کره و زعفران دم کرده: در صورت دلخواه
مراحل تهیه ران مرغ بریان:
رانهای مرغ را در یک ظرف نسبتاً بزرگ و کم عمق بریزید و آب لیمو ترش تازه را روی آنها بریزید. سپس کمی هم بزنید تا آب لیمو به تمام قسمتهای رانها برسد. در یک کاسه دیگر، ماست را ریخته و سیر را له کرده و به آن اضافه کنید. سپس زنجبیل، پاپریکا، نعنای خشک، پول بیبر و نمک را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مخلوط ماست را روی مرغها بریزید و مرغها را در این مواد بخوابانید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حداقل ۱ ساعت تا حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا تمام مواد به مرغها نفوذ کند. بعد از این زمان، فر را روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسب را در طبقه بالای فر قرار دهید تا داغ شود. مرغها را بعد از مزهدار شدن از مواد خارج کنید و اضافات را از روی آنها بزنید و آنها را روی ظرف فر داغ بچینید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که سطح مرغها برشته شد، در صورت تمایل، روی آنها کره و زعفران دم کرده بزنید و دمای فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید. حدود ۱۵ دقیقه دیگر طول میکشد تا مرغ آبدار و برشته شود. مرغ را از فر خارج کرده و به سرعت سرو کنید.
دستور تهیه ۱۰ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
دستور تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس