بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه انواع مربا فندق (مرحله به مرحله)

“`html

مربا فندق یک مربای خوشمزه و مغذی است که می‌توانید در صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید. برای درست کردن این مربا، حتماً پوست فندق‌ها را بگیرید تا طعم و ظاهر بهتری داشته باشد.

روش تهیه انواع مربا فندق

در این مقاله روش تهیه انواع مربا فندق را برای شما نوشته‌ایم. اگر می‌خواهید که مربای فندق شما معطرتر و جذاب‌تر باشد، می‌توانید از خلال پوست پرتقال یا پوست پسته در آن استفاده کنید. نکته‌ای که باید در تهیه مربای فندق رعایت کنید این است که مربا باید در ظرف لعابی تهیه شود.

1. روش تهیه مربا فندق ساده

مواد لازم برای مربا فندق

فندق نیم کیلوگرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۷۰۰ گرم
جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری

روش تهیه مربای فندق

مغز فندق را به مدت 4 ساعت در آب خیس کنید.
مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی آب به جوش آمد، فندق‌ها را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.
شکر و آب را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
جوهر لیمو را در یک قاشق آب حل کرده و به شربت اضافه کنید.
مغز فندق را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
بعد از خنک شدن، مربا را در شیشه‌های دربسته در یخچال نگهداری کنید.

2. روش تهیه مربا فندق آجیلی

مواد لازم برای مربا فندق آجیلی

پسته تازه صد گرم
فندق تازه صد گرم
گردوی تازه صد گرم
تخمه آفتابگردان خام صد گرم
بادام تازه صد گرم
آب 2 پیمانه
شکر 3 پیمانه

روش تهیه مربا فندق آجیلی

همه مغزها را در آب بخیسانید، سپس پوستشان را جدا کرده و خلالی خرد کنید.
تخمه‌ها را بشکنید و مغزشان را به ترکیب آجیل‌ها اضافه کنید.
شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
جوهر لیمو را به شربت اضافه کنید و سپس مغزها را به آن اضافه کرده و به جوشاندن ادامه دهید تا غلیظ شود.
شکر و آب را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا شربت به قوام مورد نظر برسد، سپس مقداری جوهر لیمو به شربت بیفزایید و مغزهای آجیل را داخل شربت ریخته و وقتی مربا غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

3. مربا فندق با خلال پرتقال

مواد لازم برای مربا فندق با خلال پرتقال

فندق ۴۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
شکر 2 پیمانه
هل چند عدد
خلال شیرین شده پرتقال یا نارنج ۴ قاشق غذا خوری
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه مربا فندق با خلال پرتقال

فندق‌ها را در سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه در دمای 200 درجه قرار دهید تا کمی برشته شوند، 1 تا 2 بار آنها را زیر و رو کنید تا نسوزند.
یک پارچه تمیز روی میز پهن کنید و فندق‌ها را داخل آن بمالید تا پوستشان جدا شود.
آب و شکر را در قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و کمی غلیظ شود.
هل، خلال پوست پرتقال و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه بپزید.
فندق را اضافه کنید و وقتی شربت به قوام رسید، شعله را خاموش کنید.
بهتر است یک هفته صبر کنید تا شربت طعم‌دار شود و سپس مربا را میل کنید.

4. مربا فندق و پوست پسته

مواد لازم برای مربا فندق و پوست پسته

پوست پسته تازه 200 گرم
مغز فندق تازه 400 گرم
شکر 500 گرم
آب لیمو 1 قاشق سوپ خوری
گلاب 1 لیوان
آب 2 لیوان
هل نیم کوب 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری در صورت دلخواه

روش تهیه مربا فندق و پوست پسته

ابتدا پوست پسته را به خوبی بشویید و سپس آن را به همراه آب در قابلمه ریخته و حرارت دهید. بعد از دو ساعت، آن را از حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس مغز فندق، شکر، آب لیمو و هل را به آن اضافه کنید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد خوب مخلوط شوند و مربا غلیظ شود. در آخر گلاب و زعفران دم کرده را به آن بیفزایید و پس از خنک شدن، در شیشه بریزید و نگهداری کنید.

“““html
و پوست پسته

مغز فندق را در یک کاسه بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. سپس اجازه دهید یک ساعت خیس بخورد تا پوستش جدا شود.
برای پوست پسته، دو بار آن را همراه با آب سرد در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از 5 دقیقه جوشیدن، آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.
سپس، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بگیرد.
پوست پسته را به شربت اضافه کنید و حدود 20 تا 30 دقیقه اجازه دهید در شربت بجوشد.
گلاب و مغز فندق را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر به جوشاندن ادامه دهید.

در مرحله بعد، آبلیمو را اضافه کنید و کمی بزنید. سپس هل و زعفران را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
قابلمه را کنار بگذارید و در آن را بپوشانید تا مربا به مدت 12 ساعت در قابلمه بماند و سرد شود. بعد از آن، می‌توانید آن را داخل شیشه بریزید.

منبع : بیتوته

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل