بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بامیه پلو با گوشت قلقل (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بامیه پلو با گوشت قلقل

بامیه پلو با گوشت قلقلی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای آشنایی با دستور تهیه کامل و گام به گام این غذا، تا انتها با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
بامیه ریز ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد درشت
فلفل دلمه ای ½ پیمانه
برنج ۲٫۵ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر سیر یا سیر تازه به میزان دلخواه

دستور تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی در منزل

مرحله اول
برای تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی، اول بامیه‌ها را خوب بشویید و کلاهک آن‌ها را جدا کنید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید.

مرحله دوم
حالا بامیه‌ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید. حالا ۱ عدد پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید.

مرحله سوم
وقتی پیازها شفاف و طلایی شدند، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله چهارم
سپس بامیه‌های سرخ شده را همراه با آبلیموی تازه به تابه برگردانید و هم بزنید. بعد یک لیوان آب اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا بامیه‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله پنجم
در همین حال گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید. پیاز باقی‌مانده را رنده کرده و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کنید.

مرحله ششم
حالا آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط گوشت اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه ورز دهید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس مقداری از مخلوط را به اندازه یک گردو جدا کنید و گرد کنید.

مرحله هفتم
گوشت‌های گرد شده را در تابه‌ای دیگر سرخ کنید. کمی روغن به تابه بزنید و سپس گوشت‌ها را در آن بریزید و خوب سرخ کنید.

مرحله هشتم
زمانی که آب تابه بامیه کم شد، فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و همراه گوشت سرخ شده به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله نهم
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت بالا بگذارید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج و کمی نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دهم
اکنون برنج را در آب جوش بگذارید تا پخت اولیه تمام شود. سپس برنج را کمی بیشتر پخته و آماده سرو کنید.

“““html

ابتدا برنج را به خوبی بشویید و بپزید، سپس آن را آبکش کنید. بعد از این مرحله، یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن به آن اضافه کنید.

مرحله یازدهم
در این مرحله، ته‌دیگ مورد نظر خود را ته قابلمه قرار دهید. پس از آن، برنج، گوشت و بامیه را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و در آخر، زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید.

مرحله دوازدهم
حالا در قابلمه را بگذارید و آن را روی شعله ملایم و بر روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید. بگذارید برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بپزد تا خوب دم بکشد. بعد از این زمان، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سیزدهم
در پایان، برنج را هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس برنج را در یک ظرف مناسب بریزید. بامیه پلوی خود را با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و آن را همراه با سبزی و پیاز سرو کنید. نوش جان!

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل