دستور تهیه باواریا زعفرانی خوشمزه
دسر باواریا به سوئیسیها نسبت داده میشود، اما روش تهیه آن در قرنها گذشته در بسیاری از کشورها رواج یافته است. باواریا زعفرانی، یک نوع دسر ساده و بسیار خوشمزه است. این دسر معمولاً به صورت قالبی و در دو یا سه رنگ تهیه میشود. شما همچنین میتوانید آن را به صورت تک رنگ درست کنید و با میوههای مورد علاقهتان تزئین نمایید. این دسر از شیر، زردهی تخممرغ و ژلاتین تهیه میشود و به شکل خامهای میباشد.
خامه باواریا یا کرم باواریا یک دسر کلاسیک است که در قرن نوزدهم کشف شده است، اما اولین بار در ایالات متحده، در سال ۱۸۹۶ و در کتاب آشپزی فانی فارمر دیده شده است. شما میتوانید از انواع مغزیجات در این دسر استفاده کنید. بافت این دسر بسیار نرم و لطیف است و به کاسترد شباهت دارد. همچنین میتوانید این کرم را به صورت ساده یا شکلاتی تهیه کرده و در انواع شیرینیها و تارتها استفاده کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ۴ لیوان |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
تخممرغ (زرده) | ۳ عدد |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱.۵ پاکت |
زعفران | به مقدار لازم |
آب سرد | ۱/۲ لیوان |
دستور تهیه :
ابتدا زردههای تخممرغ و وانیل و نصف شکر را با همزن روی دور کند بزنید تا کشدار شود. سپس باقی مانده شکر را اضافه کرده و با دور تند هم بزنید تا کرم سفیدی به دست کنید. سپس شیر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن، شعله را کم کرده و مخلوط زردهها را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
پس از اینکه مایع جوش اول را زد، شعله را خاموش کنید. سپس پودر ژلاتین را که با آب سرد به روش بنماری حل کردهاید، و زعفران را به مخلوط اضافه کنید. بعد از اینکه مواد کمی خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید و با مفتول هم بزنید تا یکدست شود. سپس مایع دسر را در قالب ریخته و به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید… و در نهایت به دلخواه خود تزئین کنید.
بعد از این مراحل، دسر شما آماده است و میتوانید روی دسر باواریا را به سلیقه خود تزئین کنید. دستور تهیه دسر باواریا بسیار راحت است و میتوانید این دسر خوشمزه را به عنوان جایگزین مناسبی برای کرم کارامل در انواع مهمانیها آماده کنید.
منبع : ساعد نیوز