بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بروشتا میگو (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه بروشتا میگو

طرز تهیه بروشتا میگو با یک روش ساده را می‌توانید مطالعه کنید که خیلی آسان است. این فینگر طعم و بوی فوق‌العاده‌ای دارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نان باگت 4 عدد
سیر، رنده شده 2 حبه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
میگو، پوست کنده و دم گرفته 400 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 1/2 فنجان
پنیر موزارلا رنده شده 1/2 فنجان
ریحان خرد شده 1/4 فنجان
جعفری خرد شده 1/4 فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

نان باگت‌ها را به صورت نازک برش بزنید.
نان‌های برش خورده را در یک سینی فر بگذارید.
سیر رنده شده و روغن زیتون را روی نان‌ها بمالید.
میگو را در یک کاسه با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.
میگوهای مزه‌دار شده را روی نان‌ها بگذارید.
پنیر پارمسان و موزارلا را روی میگوها بریزید.
سینی را به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
بروشتا میگو را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین کنید و سرو نمایید.

نکات لازم جهت تهیه بروشتا میگو

می‌توانید از هر نوع نان باگت دلخواه برای تهیه بروشتا میگو استفاده کنید.
برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید از سبزیجات دیگری مثل گوجه فرنگی، پیازچه یا فلفل دلمه‌ای خرد شده نیز استفاده کنید.
می‌توانید از پنیر خامه‌ای به جای پنیر موزارلا بهره ببرید.
برای گریل کردن بروشتا میگو، می‌توانید از ماهیتابه گریل یا گریل اجاق گاز استفاده کنید.

خواص غذایی بروشتا میگو

بروشتا میگو یک غذای مغذی و خوشمزه است که منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. میگو منبع غنی از پروتئین، روی، سلنیوم و ویتامین B12 است. نان باگت کربوهیدرات خوبی دارد. پنیر پارمسان و موزارلا نیز دارای کلسیم هستند. ریحان و جعفری هم سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

ارزش غذایی بروشتا میگو (در هر 100 گرم)

انرژی: 250 کیلوکالری
پروتئین: 15 گرم
کربوهيدرات: 25 گرم
چربی: 10 گرم
فیبر: 2 گرم
کلسیم: 300 میلی‌گرم
آهن: 2 میلی‌گرم
روی: 2 میلی‌گرم
سلنیوم: 30 میکروگرم
ویتامین B12: 1 میکروگرم
ویتامین C: 10 میلی‌گرم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل