بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بریانی مرغ مقوی و پرخاصیت + فوت و فن های پخت بریانی مرغ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بریانی مرغ

بریانی مرغ یک غذای خوشمزه و معطر است که از ترکیب مرغ، برنج و سبزیجات درست می‌شود. این غذا به عنوان یک وعده کامل غذایی، تمامی گروه‌های غذایی را شامل می‌شود و برای هر کسی مناسب است که می‌خواهد غذایی با ارزش غذایی بالا داشته باشد.

دستور تهیه بریانی مرغ با برنج و سبزیجات

مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ:

  • پودر گشنیز (۱ قاشق چایخوری)
  • پودر زیره (۱ قاشق چایخوری)
  • روغن (۲ یا ۳ قاشق غذاخوری)
  • زردچوبه (۱ قاشق چایخوری)
  • زیره (½ قاشق چایخوری)
  • سیر و زنجبیل رنده شده (۱ قاشق چایخوری)
  • چوب دارچین (۱ عدد)
  • پودر فلفل قرمز (۱ قاشق چایخوری)
  • برگ بو خشک شده (۲ عدد)
  • پودر چیلی قرمز (۱ قاشق چایخوری)
  • پیاز (۱ عدد)
  • گشنیز خرد شده (۱ ساقه)
  • سینه مرغ (۴۵۰ گرم)
  • ماست (۱ قاشق غذاخوری)
  • بادیان ستاره‌ای (۲ عدد)
  • هل سیاه (۲ عدد)
  • میخک (۵ عدد)
  • هل سبز (۴ عدد)
  • گوجه‌فرنگی (۲ عدد)
  • فلفل سیاه (۱۰ عدد)
  • گرام ماسالا (½ قاشق چایخوری)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل چیلی سبز (۲ عدد)

مواد لازم برای تهیه پلو بریانی مرغ:

  • برنج (۲ پیمانه)
  • چوب دارچین (۱ عدد)
  • نمک (۱ قاشق غذاخوری)
  • آب (۶ پیمانه)
  • سرکه سفید (۱ قاشق غذاخوری)

دستور تهیه بریانی مرغ با برنج و سبزیجات:

ابتدا پیازها را به صورت ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید. زمانی که پیازها کمی طلایی شد، زیره را به آن اضافه کنید و مدتی دیگر تفت دهید. سپس پیازها را کنار بگذارید.

در این مرحله، همان روغن را استفاده کرده و سیر و زنجبیل رنده شده و مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ را برای دقایقی بپزید تا رنگش تغییر کند.

سپس تمامی ادویه‌ها را به مرغ اضافه کنید و با حرارت کم بپزید، حدود ۱۵ دقیقه.

حالا پیاز سرخ شده، ماست و گوجه‌فرنگی را در مخلوط‌کن بریزید تا یک مایع نرم به دست آید. این مخلوط را به مرغ اضافه کرده و با نمک بجوشانید تا روغن آن آزاد شود.

فلفل چیلی سبز، گشنیز خرد شده و گرام ماسالا را به مدت کم تفت دهید.

برای تهیه برنج، باید از یک ساعت قبل برنج را بشویید. در یک قابلمه، ۶ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید.

زمانی که آب جوش آمد، چوب دارچین، سرکه، نمک و برنج را اضافه کنید و روی حرارت بالا بپزید تا برنج نرم شود. سپس برنج را در ظرفی بگذارید و کنار بگذارید.

برای زیباتر شدن برنج، کاسه‌ای انتخاب کنید. آن را با سلفون بپوشانید تا برنج به راحتی خارج شود.

مقداری زردچوبه در کاسه بریزید و برنج را فشار دهید تا چسبیده و منسجم شود.

سپس، بریانی مرغ را در وسط کاسه بگذارید و کمی فشار دهید تا مرغ و برنج از هم جدا نشود. حالا کاسه را برگردانید و نوش جان کنید!

“““html

را درون ظرفی که می‌خواهید در آن غذا را نوش جان کنید برگردانید.

فوت و فن های پخت بریانی مرغ

  1. در دستور تهیه بریانی مرغ ۱/۲ پیمانه کشمش را در صورت دلخواه به برنج اضافه کنید تا طعم بیشتری به آن بدهید.
  2. نوع برنجی که استفاده می‌کنید، خیلی مهم است. برنج دانه بلند انتخاب خوبی است و باعث می‌شود در هنگام پختن له نشود.
  3. برنج بریانی در انتهای پخت نباید له و شفته باشد. برخی از دستورها پیشنهاد می‌کنند که برنج را حداقل ۳۰ دقیقه خیس کنید. در این حالت ما برنج و مرغ را کمی می‌جوشانیم سپس قابلمه را بدون درب به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر می‌گذاریم.
  4. به جز مرغ، می‌توانید از گوشت گوسفند، گوشت گوساله یا گوشت با استخوان در بریانی استفاده کنید. استخوان گوشت طعم خوبی به برنج می‌دهد.
  5. برای مزه‌دار کردن مرغ، بگذارید مرغ به مدت یک شب تا صبح داخل مواد بماند یا حداقل نیم روز. چون تکه‌های گوشت ضخیم هستند و ما می‌خواهیم مرغ حسابی آبدار و خوشمزه شود. اگر ماست دوست ندارید، می‌توانید آبلیمو را جایگزین آن کنید، اما ماست ساده بهترین انتخاب برای مزه‌دار کردن مرغ است.
  6. موقع سرو کردن حواستان باشد که برگ بو و چوب دارچین را از داخل غذا دربیاورید.
  7. انواع مختلف این غذا به شکل‌های گوناگونی درست می‌شود و بسیاری هم به آن پیاز داغ اضافه می‌کنند، شما هم اگر مایل باشید می‌توانید کمی پیاز داغ به آن اضافه کنید.

دستور تهیه بریانی مشهور و سنتی اصفهان

دستور تهیه میگو بریانی

دستور تهیه ی مرغ بریان خانگی خوشمزه و دوست داشتنی

کباب بریانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل