بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بریانی هندی غذای مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بریانی هندی

بریانی هندی یکی از غذاهای رایج و محبوب در هندوستان است. این غذا با برنج و گوشت تهیه می‌شود و در کشورهای عربی و جنوب شرقی آسیا نیز به شیوه‌ای مشابه آماده می‌گردد. کلمه “Biryani” از واژه “بریان” در زبان فارسی نشأت گرفته است.

دستور تهیه بریانی هندی

مواد لازم برای مایه بریانی:

  • ۴ قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره ذوب شده
  • ۴ سیب زمینی کوچک، پوست کنده و نیمه شده
  • ۲ پیاز بزرگ، خوب خرد شده
  • ۲ حبه سیر، خرد شده
  • ۱ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه خرد شده
  • نیم قاشق چایخوری پودر فلفل
  • نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نیم قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ گوجه‌فرنگی متوسط، با پوست جدا شده و خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست کم‌چرب
  • ۲ قاشق سوپخوری نعناع تازه خرد شده
  • نیم قاشق سوپخوری هل پودر شده
  • یک چوب دارچین به اندازه ۲ اینچ
  • ۱.۵ کیلوگرم مرغ بدون پوست و استخوان، به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده

مواد لازم برای تهیه برنج بریانی:

  • ۲.۵ قاشق سوپخوری روغن نباتی
  • یک پیاز بزرگ، خرد شده
  • کمی پودر زعفران
  • دو غلاف هل
  • یک چوب دارچین به اندازه یک اینچ
  • نیم قاشق چایخوری زنجبیل
  • نیم کیلو برنج باسماتی
  • ۴ فنجان سس مرغ (آبی که بعد از پخت مرغ باقی می‌ماند)
  • ۱.۵ قاشق چایخوری نمک
https://v.delgarm.com/video/828/2020/02/05/1580886793_K7tI8.mp4

دستور تهیه بریانی هندی:

در یک قابلمه بزرگ، ۲ قاشق سوپخوری روغن یا کره را ریخته و سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید تا قهوه‌ای شوند، سپس آنها را از ظرف خارج کنید. ۲ قاشق دیگر روغن اضافه کرده و پیازها را با سیر و زنجبیل سرخ کنید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

ادویه‌ها، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک و گوجه‌ها را اضافه کنید. در این مرحله مواد را به مدت ۵ دقیقه مرتب هم بزنید.

ماست، نعناع، هل و دارچین را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید. گاهی آن را هم بزنید تا گوجه‌ها نرم و له شوند. اگر مخلوط خیلی خشک به نظر می‌رسد، می‌توانید کمی آب جوش اضافه کنید تا به ظرف نچسبد.

وقتی مخلوط غلیظ شد، مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ‌ها پوشش یکنواختی بگیرند. درب ظرف را بگذارید و بر روی حرارت خیلی کم بگذارید تا بپزد تا زمانی که مرغ نرم شود. این مدت زمان بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.

پس از اینکه مرغ آماده شد، ادامه مراحل را دنبال کنید.

“““html

برای اینکه مراحل پایانی کار را انجام دهید، باید مطمئن شوید که فقط مقدار کمی آب در مخلوط باقی مانده است. اگر لازم شد، می‌توانید درب ظرف را بردارید تا آب اضافی کمی تبخیر شود.

در این مرحله از دستور تهیه بریانی هندی، برنج را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

در یک ظرف بزرگ روغن نباتی بریزید و پیازها را سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. سپس زعفران، هل، دارچین و برنج را به آن اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا برنج به خوبی با سایر مواد مخلوط شود. در یک قابلمه متوسط، سس مرغ و نمک را ریخته و روی حرارت قرار دهید.

وقتی مخلوط گرم شد، آن را روی برنج بریزید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط مرغ و سیب‌زمینی را اضافه کنید و به آرامی با برنج ترکیب کنید. همه این مواد را در قابلمه بریزید، در ظرف را بپوشانید و حرارت را خیلی کم کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

ترفندهای پخت بریانی مرغ

دستور تهیه بریانی مشهور و سنتی اصفهان

دستور تهیه میگو بریانی

دستور تهیه مرغ بریان خانگی خوشمزه و دوست‌داشتنی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل