بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بستنی سنتی زعفرانی با طعمی دلچسب (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بستنی سنتی زعفرانی

در روزهای گرم تابستان، حتماً هوس کرده‌اید که یک بستنی سرد و خوشمزه میل کنید. بستنی نه تنها دمای بدن را پایین می‌آورد، بلکه انرژی هم می‌دهد.

بستنی‌ها یکی از خوراکی‌های محبوب هستند و در فصل گرما مصرف زیادی دارند. در بین این بستنی‌ها، بستنی سنتی زعفرانی به دلیل طعم و عطر خاصش، طرفداران زیادی دارد.

شما نیز می‌توانید با دنبال کردن دستور زیر، این بستنی خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

دستور تهیه بستنی سنتی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی:

  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • شیر پرچرب: چهار پیمانه
  • شکر: دو پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • ثعلب: دو قاشق چای‌خوری
  • خلال پسته: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران: یک قاشق غذاخوری
  • اسانس هل: به مقدار لازم

مراحل تهیه بستنی سنتی زعفرانی:

ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی که شیر به جوش آمد، حرارت را کم کرده و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید و سپس آن را کم‌کم به مخلوط شیر اضافه کنید. هنگام اضافه کردن ثعلب و شکر، مداوم شیر را هم بزنید.

بعد از اضافه کردن ثعلب، مایه بستنی غلیظ می‌شود. آن را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

در یک قابلمه بزرگ مقداری یخ بریزید و سپس کاسه‌ای که مایه بستنی را در آن ریخته‌اید روی یخ‌ها قرار دهید. در همین حین، بستنی را با همزن هم بزنید تا کش‌دار شود. پس از اینکه بستنی حالت کش‌دار پیدا کرد، آن را برای ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

بعد از ۳۰ دقیقه، کاسه بستنی را از فریزر خارج کرده و دوباره با همزن هم بزنید. سپس دوباره به فریزر برگردانید. این کار را حدود ۳ یا ۴ بار تکرار کنید تا بستنی شما خوب کش‌دار شود.

برای تهیه خامه یخ‌زده‌ای که در بستنی‌های سنتی وجود دارد، کافی است خامه را در یک سینی بزرگ بریزید و سطح آن را صاف کنید. بعد از اینکه خامه کاملاً یکنواخت در سینی پخش شد، آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

خلال پسته، خامه یخ‌زده و اسانس هل را به مایه بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه قسمت‌های بستنی با این مواد ترکیب شود. سپس بستنی را دوباره در فریزر قرار داده و به آن دو ساعت زمان دهید و بعد سرو کنید.

دستور تهیه تهیه بستنی سنتی زعفرانی

https://v.delgarm.com/video/828/2020/02/05/1580885261_Z2pQ5.mp4

چند نکته برای تهیه بستنی سنتی خانگی

اگر خامه شما چرب باشد، بستنی خوب منجمد نمی‌شود. بنابراین، اگر خامه چرب دارید، بهتر است کمی شیر به آن اضافه کنید و سپس مایه بستنی را در سینی فر پخش کنید. (خامه خشک برای این کار مناسب‌تر است)

ثعلب باید با کیفیت باشد تا بستنی یخ نزند و کشدار شود.

اگر مقدار شکر در بستنی بیشتر از حد معین باشد، بستنی نمی‌بندد.

هرچه مقدار ثعلب بیشتر باشد، بستنی کش‌دارتر می‌شود. (ولی نه بیشتر از حد مجاز)

بهتر است برای اینکه بستنی زودتر ببندد، از سینی‌های فلزی لب‌دار استفاده کنید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید.

اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده می‌کنید، اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و سپس آن را در دستگاه بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم بخورد و بستنی آماده شود. سپس آن را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً منجمد گردد.

دستور تهیه بستنی شکلاتی به دو روش در منزل + فیلم

۶ روش ساده برای تهیه بستنی آلاسکا + عکس

دستور تهیه ۷ بستنی میوه‌ای خانگی با طعم‌های فوق‌العاده

دستور تهیه ۱۰ مدل بستنی خوشمزه خانگی + عکس

راحت‌ترین دستور تهیه « بستنی ایتالیایی »

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
```

خروج از نسخه موبایل