بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بستنی گیلاس با طعم و رنگ فوق العاده (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بستنی گیلاس

سلام به همه ی کسانی که به آشپزی و بستنی علاقه دارند! امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک دسر خوشمزه به نام بستنی گیلاس را به شما آموزش دهیم. این بستنی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در بسیاری از کشورها سرو می‌شود.

این بستنی از گیلاس، شیر و خامه تهیه می‌شود و شما می‌توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید و از خوردن آن با خانواده و دوستان لذت ببرید.

دستور تهیه بستنی گیلاس

مواد لازم برای تهیه بستنی گیلاس:

  • حدود ۳ فنجان گیلاس یخ‌زده
  • ۱ فنجان خامه سنگین
  • ۱ فنجان شیر
  • ۱/۳ فنجان شکر
  • ۱/۸ قاشق چای‌خوری نمک دریا
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۱/۲ لیوان تراشه‌های شکلات (اختیاری)
  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن نارگیل یا کره

مراحل تهیه بستنی گیلاس:

گام اول: تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. می‌توانید آن را بلافاصله سرو کنید یا در دستگاه بستنی‌ساز بریزید و طبق دستورالعمل آن منجمد کنید. سپس آن را در ظرفی که هوا از آن عبور نمی‌کند، منتقل کنید و در فریزر بگذارید تا آماده سرو شود.

برای تهیه تکه‌های شکلات: شکلات و روغن را در یک ظرف کوچک شیشه‌ای بریزید و در مایکروویو به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۵۰٪ گرم کنید. هم بزنید و اگر لازم بود این کار را برای ۱۵ ثانیه دیگر تکرار کنید تا کاملاً ذوب شود.

بعد از اینکه بستنی را درست کردید، آن را به یک ظرف مناسب فریزر منتقل کنید. حدود نیمی از شکلات‌ها را روی آن بریزید، به آرامی مخلوط کنید و سپس بقیه شکلات‌ها را نیز اضافه کنید. ظرف را بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.

خواص گیلاس

گیلاس‌ها حاوی مواد طبیعی هستند که می‌توانند به پیشگیری از برخی بیماری‌ها کمک کنند. ترکیباتی مانند کوئرستین و الاژیک اسید در گیلاس‌ها وجود دارند که ممکن است در جلوگیری از سرطان مؤثر باشند.

این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند در جلوگیری از سرطان مفید باشد.

کالری و چربی گیلاس کم است و آب زیادی دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف آب کافی می‌تواند انرژی و متابولیسم بدن را افزایش دهد. بسیاری از افراد دریافتند که مصرف گیلاس به آنها در کاهش وزن کمک می‌کند.

گیلاس‌های شیرین می‌توانند به رفع یبوست کمک کنند. خوردن گیلاس قبل از غذا ممکن است موجب شود که احساس سیری کنید و در نتیجه کمتر بخورید، بدون اینکه وزن شما افزایش یابد. پس افرادی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند، می‌توانند قبل از غذا گیلاس بخورند.

همچنین می‌توانید از گیلاس به عنوان یک ماسک زیبایی استفاده کنید تا چین و چروک‌های پوست را کمتر کند. گیلاس به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های زیاد، می‌تواند روند پیری را به تأخیر بیندازد.

اگر مشکل خواب دارید، خوردن گیلاس به صورت روزانه به شما کمک خواهد کرد. گیلاس حاوی ملاتونین است که به شما خواب بهتری می‌دهد.

یکی از ویژگی‌های خوب گیلاس خاصیت ضد التهابی آن است، که می‌تواند به عنوان جایگزینی برای مسکن‌ها مانند آسپرین یا مورفین استفاده شود و از عوارض جانبی آنها دور کند.

در حقیقت، گیلاس می‌تواند به عنوان یک داروی طبیعی برای تسکین درد عمل کند.

“““html

گیلاس می‌تواند در برابر بیماری‌های مزمن دردناک مانند التهاب مفاصل و سایر بیماری‌های عضلانی مفید باشد. همچنین، این میوه می‌تواند به تسکین دردهای ناشی از جراحات ورزشی کمک کند. بعد از یک تمرین سخت، یک لیوان آب گیلاس می‌تواند آرامش‌دهنده شما باشد.

یکی از خواص مهم گیلاس، تأثیر آن در بهبود سلامتی قلب است. گیلاس دارای مقدار زیادی پتاسیم است که به تنظیم عملکرد بدن کمک می‌کند. اگر بدن شما به اندازه کافی پتاسیم نداشته باشد، قلب شما به درستی کار نخواهد کرد و ممکن است با مشکلات قلبی و عروقی مواجه شوید.

پتاسیم موجود در گیلاس به صورت روزانه نیاز بدن را تأمین می‌کند و شما را از خطر مشکلات قلبی دور می‌سازد. بنابراین، اگر می‌خواهید قلب سالم‌تری داشته باشید، خوردن گیلاس را حتماً در برنامه غذایی خود قرار دهید.

گیلاس حاوی آنتوسیانین است، که یک رنگدانه طبیعی با خواص درمانی بسیار است. این ترکیب می‌تواند تولید انسولین را تا ۵۰ درصد افزایش دهد و به کنترل قند خون کمک کند.

قند گیلاس برای افراد دیابتی خطرناک نیست چرا که از نوع سوربیتول است. ۷۰ درصد این قند در بدن بدون تبدیل به گلوکز، صرف تولید انرژی می‌شود.

بارداری ممکن است خستگی و بی‌حالی به همراه داشته باشد. گیلاس می‌تواند در این مواقع به شما کمک کند.

زیرا این میوه سرشار از آب، ویتامین‌ها و مواد مغذی است و انرژی لازم برای فعالیت‌های روزانه شما را تأمین می‌کند، به ویژه برای مادران باردار که می‌خواهند از زمان خود بهتر استفاده کنند.

وجود پتاسیم یکی دیگر از دلایل مفید بودن گیلاس است. اگر پزشک شما مصرف گیلاس را منع نکرده باشد، خوردن این میوه نه تنها برای شما ضرری ندارد بلکه می‌تواند سطح انرژی بدنتان را افزایش دهد. اضافه کردن گیلاس به ماست و دیگر غذاها، راهی مناسب برای بهره‌مندی از خواص آن است.

دستور تهیه بستنی شکلاتی به دو روش در منزل + فیلم

دستور تهیه تهیه بستنی سنتی زعفرانی در منزل + فیلم

دستور تهیه بستنی لیمویی برای روزهای گرم تابستان

دستور تهیه بستنی کاراملی خوشمزه + فیلم

دستور تهیه بستنی پرتقالی به همراه فیلم دستور تهیه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل