“`html
دستور تهیه شیرینی خانگی مخصوص بچه ها
این کوکیها و شیرینیهای خوشمزه مورد علاقه کودکان هستند. استفاده از رنگهای مختلف در این شیرینیها، بچهها را به خوردن این شیرینیها ترغیب میکند و شکل آنها، این شیرینیها را متمایز از شیرینیهای دیگر میکند. حتما امتحان کنید.
دستور تهیه شیرینیهای خانگی خوشمزه برای کودکان
1. دستور تهیه کیک آدم برفی شیرینی خانگی مخصوص کودکان
مواد لازم برای تهیه کیک آدم برفی:
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک فنجان آرد
- یک عدد تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری بیکینگپودر
- نصف قاشق غذاخوری وانیل
- چوب شور
- شکلات به میزان لازم
- یک عدد کیوی
- یک عدد پرتقال
- یک فنجان خامه
- یک چهارم فنجان شکر
مراحل تهیه کیک آدم برفی:
آرد، تخممرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. سپس بیکینگپودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. خمیر کیک را در کاغذ روغنی مخصوص طبخ کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در این زمان، خامه را با شکر در مخلوطکن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. برای درست کردن آدم برفیها روی کیک، خامه را در قیف بریزید و به شکل آدم برفی درآورید.
برای درست کردن دست، چشم، دهان، دکمه و کلاه آدم برفی از تکههای شکلات و چوب شور استفاده کنید. برای شال گردن و بینی میتوانید از پرتقال و کیوی استفاده کنید. کیک را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
2. دستور تهیه دونات خانگی شیرینی عالی برای کودکان
مواد لازم برای تهیه دونات خانگی:
- تخممرغ: 1 عدد
- شکر: یک هشتم پیمانه
- شیر ولرم: یک هشتم پیمانه
- آب: یک هشتم پیمانه
- خمیر مایه: یک و نیم قاشق مرباخوری
- کره: یک ششم پیمانه
- نمک: یک پنس
- آرد: حدود 2 پیمانه
- روغن جهت سرخ کردن
- پودر قند جهت تزیین
مراحل تهیه دونات خانگی:
یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید تا عمل آید. تخممرغ، شکر، کره ذوب شده و شیر را با همزن دستی مخلوط کنید.
تقریبا نصف پیمانه از آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید. بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.
یک ظرف را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا حجمش دو برابر شود. این ungefähr 2 ساعت طول میکشد. روی کاغذ روغنی آرد بپاشید و سپس خمیر را روی آن باز کنید.
سپس با استفاده از قالب گرد یا قالب قلب، خمیر را قالب بزنید. سپس روی آنها را با نایلون بپوشانید تا حجمشان دو برابر شود.
داخل یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس دوناتها را داخل روغن قرار دهید تا سرخ شوند.
بعد از اینکه یک طرف دوناتها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و در نهایت روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود. هنگام سرخ کردن، ظرف را کمی بالاتر از شعله نگه دارید و در حین سرخ کردن، آن را بگردانید تا دوناتها بهتر پف کنند و سرخ شوند.
“““html
3. دستور تهیه پنکیک کودک شیرینی مورد علاقه کودکان
مواد لازم جهت تهیه پنکیک کودک:
- آرد سفید 120 گرم
- شیر 4/1 لیتر
- تخممرغ یک عدد
- مربا در صورت تمایل به میزان لازم
- نمک به مقدار خیلی کم
مراحل تهیه پنکیک کودک:
آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید و وسط آن را کمی گود کنید. تخممرغ را به وسط آن بشکنید و نصف شیر را اضافه کنید. سپس همه مواد را 10 تا 15 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود و بگذارید یک ساعت بماند.
کمی روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس یک ملاقه از خمیر را در تابه بریزید و بعد از سرخ شدن، طرف دیگر را هم بپزید و ملاقه بعدی را اضافه کنید.
بعد از حدود شش دقیقه پنکیکها آماده میشوند و میتوانید لابهلای آنها مربا بمالید.
4. دستور تهیه بیسکویت یویویی شیرینی خانگی برای کودکان
مواد لازم برای تهیه بیسکویت یویویی:
- کره ۱۲۵ گرم
- خاک قند الک شده یک چهارم فنجان
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- آرد ۱ فنجان
- آرد ذرت یک چهارم فنجان
مواد لازم برای تهیه کرم بیسکویت یویویی:
- کره ۳۰ گرم
- خاک قند الک شده سه چهارم فنجان
- آب لیموی تازه ۱ الی ۲ قاشق چای خوری
- تمشک یا آلبالو به مقدار لازم
مراحل تهیه بیسکویت یویویی:
ابتدا با همزن برقی کره را خوب بزنید. بعد خاک قند و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد و آرد ذرت را الک کنید و به مخلوط کره اضافه کنید. فقط تا زمانی هم بزنید که مواد مخلوط شوند و خمیر یکدست به دست آید.
خمیر را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ شیرینیپزی یا روغنی بپوشانید. بعد از بیرون آوردن خمیر از یخچال، دستانتان را با آرد آغشته کنید و از خمیر، توپهای کوچک درست کنید و در سینی قرار دهید.
با استفاده از چنگال آغشته به آرد، روی توپها فشار دهید تا به ضخامت یک سانتیمتر برسند. بیسکویتها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ آنها تغییر کند و بعد از خارج کردن از فر، بگذارید کمی سرد شوند.
برای تهیه کرم، ابتدا کره را خوب بزنید و سپس خاک قند و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کرم غلیظی به دست آید. برای تهیه کرم تمشک یا آلبالو، نیمی از کرم را با تمشک یا آلبالو مخلوط کنید تا رنگ صورتی ملایمی به دست آید.
کرم سفید یا صورتی را روی نیمی از بیسکویتها بمالید و روی هر کدام یک بیسکویت دیگر قرار دهید. حالا بیسکویتهای یویویی شما آماده است و میتوانید آنها را برای مدت ۵ روز یا حتی بیشتر در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
“““html
5. دستور تهیه شیرینی شکلاتی اسمارتیزی برای کودکان
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکلاتی اسمارتیزی:
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- آرد همه منظوره ¾1 پیمانه
- شکر ½1 پیمانه
- اسمارتیز رنگی ¼1 پیمانه
- پودر کاکائو ¾ پیمانه
- کره 12 قاشق چایخوری وانیل
- ½1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
مراحل تهیه شیرینی اسمارتیزی:
ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. فر را از قبل با دماي 350 درجه فارنهايت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و توریها را در وسط و پایین فر قرار دهید.
دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. کره و شکر را در کاسه مخلوط کن بریزید و حدود دو دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا رنگش روشن و پفکی شود.
حالا تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و بزنید. وانیل را هم اضافه کنید و دوباره بزنید. سپس با سرعت کم، مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و بزنید. یک پیمانه از اسمارتیزها را هم اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.
خمیر را با قاشق غذاخوری به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر بریزید. ¼ پیمانه از اسمارتیزهای باقیمانده را روی شیرینیها فشار دهید.
شیرینیها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا کمی سفت شوند و بعد از نصف این زمان، سینیها را عوض کنید. بعد از پخت، بگذارید شیرینیها 5 دقیقه در سینیها خنک شوند، سپس آنها را روی توری بگذارید تا کاملاً سرد شوند.
6. دستور تهیه شیرینی کدو تنبل خانگی مخصوص کودکان
مواد لازم برای تهیه شیرینی کدو تنبل:
- 2/5 فنجان آرد کیک
- 1/5 فنجان کره
- 1/5 فنجان شکر سفید
- 1 فنجان پوره کدو تنبل
- 1 تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/5 قاشق چایخوری جوز
- 1/5 قاشق چایخوری میخک
- 0.5 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری وانیل
مواد لازم برای تهیه کرم روی کوکی:
- 2 فنجان پودر شکر
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری وانیل
مراحل تهیه کوکی کدو تنبل:
برای شروع، حرارت فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط، 1٫5 فنجان کره و شکر سفید را بریزید. سپس پوره کدو تنبل، تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا مخلوط آرد را به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید. سپس با قاشق غذاخوری از خمیر آماده شده روی ورقهای کوکی بریزید و روی آنها را کمی صاف کنید.
این مواد را 15 تا 21 دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت، بگذارید کوکیها کمی سرد شوند. حالا روی کوکیهای سرد، کرم بزنید.
برای تهیه کرم روی کوکیهای کدو تنبل، میتوانید پودر شکر، شیر، 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده و 1 قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کنید. در صورت نیاز میتوانید کمی شیر بیشتر اضافه کنید تا قوام کرم مناسب شود.
“““html
7. دستور تهیه کوکی پای شیرینی مورد علاقه کودکان
مواد لازم برای تهیه کوکی پای:
- آرد: ۲۶۰ گرم
- شکر: ۱۹۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- کره: ۱۰۰ گرم
- وانیل: ۲ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای فیلینگ (مغز وسط شیرینی):
- شیر عسلی: ۱۵۰ میلی لیتر
- کره: ۲ قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه کوکی پای:
ابتدا کره را ۱ ساعت قبل از شروع کار بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس آن را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی شود. سپس تخممرغ را به آن اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به مخلوط بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
خمیر را برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید. برای فیلینگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود.
از خمیر بیسکویت به اندازه ۲ قاشق جدا کنید و پودر کاکائو به آن اضافه کنید و هم بزنید. از این خمیر برای درست کردن گوش، دماغ و چشم پاپیها استفاده میکنیم.
به خمیر ساده گولههای بزرگتر از گردو بزنید و در وسط آن از مایع فیلینگ بگذارید و گوله کنید.
از خمیر قهوهای گولههای کوچکتر از فندق جدا کنید و به شکل اشک درآورید، سپس با انگشت فشار دهید تا صاف شود و به طرفین کله پاپیها بچسبانید.
همچنین برای دماغ و چشم هم جزئیات را اضافه کنید. پس از پایان کار، تمام پاپیها را در سینی فر با کاغذ روغنی بچینید و در فر که از قبل روی ۳۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
دستور تهیه پخت 8 نوع شیرینی خانگی فوق العاده در روزهای قرنطینه
10 شیرینی ویژه عید نوروز همراه با دستور تهیه آن ها