بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بورک اسفناج بدون فر (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بورک اسفناج بدون فر

شما می‌توانید بورک اسفناج را به سادگی برای صبحانه در روزهای تعطیل یا به عنوان عصرانه و شام تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه بورک اسفناج

  • اسفناج ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • یک لیوان شیر
  • نصف استکان چایخوری روغن مایع
  • دو برش پنیر (به مقدار دلخواه)
  • آرد ۲/۵ لیوان
  • یک بسته بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • کمی فلفل

دستور تهیه بورک اسفناج

ابتدا تخم مرغ، شیر، روغن و نمک را خوب مخلوط می‌کنیم.
سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم می‌زنیم.

بعد از آن، اسفناج خورد شده و پنیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.
در یک تابه نچسب، یک قاشق سوپ‌خوری روغن می‌ریزیم و آن را چرب می‌کنیم.

مواد آماده شده را داخل تابه می‌ریزیم.
در تابه را می‌گذاریم و ابتدا با حرارت متوسط و سپس با حرارت ملایم می‌پزیم.
زمانی که قسمت زیرین بورک پخته شد، یک سینی یا ظرف گرد مناسب روی تابه می‌گذاریم و تابه را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر بورک هم سرخ شود.
نوش جان…

تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل