“`html
دستور تهیه بورک اسفناج بدون فر
شما میتوانید بورک اسفناج را به سادگی برای صبحانه در روزهای تعطیل یا به عنوان عصرانه و شام تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه بورک اسفناج
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- یک لیوان شیر
- نصف استکان چایخوری روغن مایع
- دو برش پنیر (به مقدار دلخواه)
- آرد ۲/۵ لیوان
- یک بسته بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- کمی فلفل
دستور تهیه بورک اسفناج
ابتدا تخم مرغ، شیر، روغن و نمک را خوب مخلوط میکنیم.
سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم.
بعد از آن، اسفناج خورد شده و پنیر را به مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.
در یک تابه نچسب، یک قاشق سوپخوری روغن میریزیم و آن را چرب میکنیم.
مواد آماده شده را داخل تابه میریزیم.
در تابه را میگذاریم و ابتدا با حرارت متوسط و سپس با حرارت ملایم میپزیم.
زمانی که قسمت زیرین بورک پخته شد، یک سینی یا ظرف گرد مناسب روی تابه میگذاریم و تابه را برمیگردانیم تا طرف دیگر بورک هم سرخ شود.
نوش جان…
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم